Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sprengfullt på MIFF-møte i Oslo

Like før møtestart hos MIFF Oslo i Litteraturhuset 23. januar 2024. Publikum er sladdet av hensyn til personvern. (Foto: Kjetil Ravn Hansen - MIFF)
Storsalen på Litteraturhuset ble booket for å sikre nok plasser da journalist Peter Beck kom på besøk og dokumentarfilmen om musikkfestival-massakren 7. oktober skulle vises, men pågangen var så stor at dørene til slutt måtte stenges.

Tirsdag 23. januar arrangerte MIFF Oslo møte med foredrag av journalist Peter Beck og visning av dokumentarfilmen Supernova – the music festival massacre.

Det strømmet til folk allerede en time før møtestart og man begynte tidlig å ane uråd med tanke på tilgjengelige plasser i salen. Til syvende og sist måtte trappene i salen fylles og dørene måtte stenges for flere deltakere.

MIFF Oslo vurderer nå behovet for en ekstra visning av filmen i nær fremtid.

Peter Becks siste foredrag i Norge er i Ålesund 24. januar.

Fra 29. januar og innover i februar har MIFF møter i Drammen, Rygge, Haugesund, Stavanger, Ålesund, Bergen, Kristiansand og Lyngdal. Husk å møte opp tidlig for å få plass!

Se all info i møteoversikten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart