Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kom for å høre Aviva Klompas på Nordic Israel Congress 10.-12. mai

Aviva Klompas er en internasjonal leder i å bekjempe jødehat i sosiale medier. Hun er også tidligere taleskriver for Israels FN-ambassadør. (Foto: Privat)
Aviva Klompas holder to foredrag på MIFFs store konferanse på Scandic Fornebu. Vær snar med din påmelding!

Nordic Israel Congress er det nye navnet på MIFF landsmøtehelg, som de siste årene er blitt kalt Israelkonferansen. MIFF har blitt en nordisk bevegelse, og det vil vi også markere i navnet på årets viktigste konferanse.

Klikk her for program, priser og påmelding via Checkin.no

I dag kunngjør MIFF den første foredragsholderen på konferansen. Aviva Klompas er grunnlegger og leder for Boundless, en organisasjon som bekjemper jødehat i sosiale medier. Hun har tidligere blant annet vært taleskriver for Israels FN-ambassadør og rådgiver for delstatsregjeringen i Ontario, Canada. Klompas har skrevet artikler som har vært på trykk i New York Times, Wall Street Journal, Foreign Policy, Jerusalem Post og andre internasjonale publikasjoner. Hun er forfatter av boken «Speaking for Israel», hvor hun forteller om sin tid ved Israels FN-kontor i New York.

Nordic Israel Congress starter fredag 10. mai med panelsamtale hvor flere av Norges fremste eksperter på krigens folkerett deltar. I løpet av helgen får du også høre foredrag om den aktuelle situasjonen av representant fra Israels ambassade og presentasjon av skolebokanalyser av Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Flere foredrag blir kunngjort senere.

Klikk her for program, priser og påmelding via Checkin.no


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart