Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

MIFF får erfaren Israel-leder som ny medarbeider i Sverige

MIFF Sveriges nye informasjonssjef Ulf Cahn. (Foto Joachim Åhlén)
MIFF Sverige har rekruttert ny medarbeider som vil styrke Israel-informasjonen ytterligere.

Det er med stor glede MIFF allerede nå kan avsløre at den kjente profilen Ulf Cahn starter i sin nye jobb som kommunikasjonssjef i MIFF Sverige 1. september.

– I Norge har MIFF nesten 14.000 medlemmer, og så langt har norske venner av Israel sponset MIFFs informasjonsarbeid i både Danmark og Sverige. Med Ulf Cahn på laget håper vi å kunne fortsette den raske veksten i Sverige, slik at MIFF blir like slagkraftig i Sverige som i Norge, sier Conrad Myrland, styreleder i MIFF Sverige og daglig leder i MIFF Norge.

Fra september 2023 til april 2024 har MIFF Sverige vokst fra drøyt 200 medlemmer til nesten 500 medlemmer.

Solide meritter

Ulfs mangeårige sterke engasjement for Israel er preget av en kombinasjon av kunnskap og personlighet, som har skapt enormt mange gode kontakter. I løpet av de 29 årene han var generalsekretær i Keren Hayesod (Förenade Israelinsamlingen), gjorde Ulf en fantastisk innsats for å samle inn penger til en rekke svært viktige prosjekter i Israel. Samtidig ble de personlige båndene med venner av Israels land svært mange og sterke. Og mange har Ulf å takke for de utallige foredragene rundt om i Sverige som beriket og gledet interesserte lyttere. De fleste svensker med en fascinasjon for verdens eneste jødiske land kjenner Ulf Cahn.

Lesere av flere aviser har fått ta del i Ulfs mange kloke og innsiktsfulle artikler, men han har også vært å se på TV og hørt på radio og podcast.

Til tross for at det bare er tre år siden MIFF startet arbeid i Sverige, var det behov for enda en aktiv arbeider. Da vi hørte at Ulf hadde bestemt seg for å gjøre noe nytt i arbeidslivet i en alder av 59 år, forsto vi at vi knapt kunne finne noen mer egnet enn Ulf Cahn til oppgaven i MIFF. God kunnskap, klokskap og sosiale ferdigheter er gode kvaliteter i vår organisasjon.

Som kommunikasjonssjef i MIFF Sverige vil Ulf Cahn styrke arbeidet med sosiale medier og skrive artikler for miff.se. Han vil også reise rundt for å holde foredrag om dagens situasjon i Israel, kommentere svenske mediers dekning av Israel og svensk Israel-politikk, og jobbe for å øke antall medlemmer.

Bli kjent med Ulf

Ulf Cahn deltar på Nordic Israel Congress fredag 10.-12. mai, hvor han også skal delta i panelsamtale om Israel-arbeidet i Sverige og Danmark. Klikk her for å se program for Nordic Israel Congress og for å melde deg på.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart