Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Det skal være trygt å avholde møter og markeringer for Israel

Fra støttemarkeringen for Israel 15. oktober 2023.
MIFF er i god kontakt med politiet før Nordic Israel Congress og den store fellesmarkeringen mot Israelhatet i Oslo 12. mai.

Nordic Israel Congress blir avholdt på Scandic Fornebu 10.-12. mai. Det er MIFFs største nasjonale konferanse, og i år blir den større enn noen gang tidligere. (Påmeldingsfrist for overnattingsgjester er 28. april.)

På ettermiddagen søndag 12. mai arrangerer Felleskomiteen for Israel (FKI), sammen med MIFF og mange andre organisasjoner, en stor markering mot Israelhatet utenfor Stortinget. Også her forventer vi rekordstort oppmøte.

Før disse arrangementene er MIFF og FKI i god dialog med politiet, for at sikkerheten skal bli ivaretatt. MIFF og FKI har også egne sikkerhetsvakter som samarbeider med politiet.

– Politiet i Oslo ønsker å legge til rette for at dere kan gjennomføre den årlige hovedkonferansen på en trygg og verdig måte, skriver politiet til MIFF.

For noen uker siden sendte MIFF en bekymringsmelding til politidirektøren hvor vi tok opp en rekke episoder som har virket truende mot Israel-venners organisasjons- og ytringsfrihet.

– Vi er glade for at politiet tar sikkerheten knyttet til pro-israelske arrangementer på alvor, og håper ikke noen lar seg skremme til å sitte hjemme på grunn av krefter som vil ødelegge ytrings- og organisasjonsfriheten som vårt demokrati hviler på, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF og styreleder i FKI.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart