Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Den bibelske dyrehage i Jerusalem sender hjelp til skadde dyr i Australia

De enorme skogbrannene i Australia har tatt livet av 27 mennesker og over 500 millioner dyr. (Foto: Wikipedia)
Over 500 millioner dyr har mistet livet i de enorme brannene som herjer landet.

Den bibelske dyrehage i Jerusalem vil bistå med penger og medisinsk utstyr for å hjelpe millioner av dyr som er blitt skadet i de enorme skogbrannene som i flere uker har herjet i Australia, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

Brannene har ødelagt over 80.000 kvadratkilometer med land, et område på størrelse med Østerrike. 27 mennesker har omkommet, tusenvis av bygninger er ødelagt og flere lokalsamfunnet har gått opp i flammene.

Dyrelivet er også hardt rammet av brannene. Om lag 500 millioner dyr, flere av dem utrydningstruede arter, har mistet livet i brannene. I tillegg er flere hundre millioner dyr skadet, ifølge organisasjonen Zoos Victoria.

Derfor vil dyrehagen i Jerusalem donere veterinærmedisinsk utstyr, inkludert kremer mot brannsår, melkeerstatning, sårspray og andre hjelpemidler. De organiserer også en innsamlingsaksjon for å sende penger til Australia.

De enorme brannene i Australia er de største i landet siden 1974, da over 100.000 kvadratkilometer brant opp. Men brannene som nå herjer er langt fra å være under kontroll. I tillegg er årets brannsesong er bare rundt halvveis og sannsynligvis er det to måneder til med branner i vente.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart