De enorme skogbrannene i Australia har tatt livet av 27 mennesker og over 500 millioner dyr. (Foto: Wikipedia)

Den bibelske dyrehage i Jerusalem sender hjelp til skadde dyr i Australia

Over 500 millioner dyr har mistet livet i de enorme brannene som herjer landet.

Den bibelske dyrehage i Jerusalem vil bistå med penger og medisinsk utstyr for å hjelpe millioner av dyr som er blitt skadet i de enorme skogbrannene som i flere uker har herjet i Australia, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

Brannene har ødelagt over 80.000 kvadratkilometer med land, et område på størrelse med Østerrike. 27 mennesker har omkommet, tusenvis av bygninger er ødelagt og flere lokalsamfunnet har gått opp i flammene.

Dyrelivet er også hardt rammet av brannene. Om lag 500 millioner dyr, flere av dem utrydningstruede arter, har mistet livet i brannene. I tillegg er flere hundre millioner dyr skadet, ifølge organisasjonen Zoos Victoria.

Derfor vil dyrehagen i Jerusalem donere veterinærmedisinsk utstyr, inkludert kremer mot brannsår, melkeerstatning, sårspray og andre hjelpemidler. De organiserer også en innsamlingsaksjon for å sende penger til Australia.

De enorme brannene i Australia er de største i landet siden 1974, da over 100.000 kvadratkilometer brant opp. Men brannene som nå herjer er langt fra å være under kontroll. I tillegg er årets brannsesong er bare rundt halvveis og sannsynligvis er det to måneder til med branner i vente.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart