Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bli med MIFF og HJH til Israel

Hjelp Jødene Hjem støtter blant annet integreringsarbeid for jøder fra Etiopia i Israel.
Hjelp Jødene Hjem støtter blant annet integreringsarbeid for jøder fra Etiopia i Israel.
Hjelp Jødene Hjem (HJH) og MIFF inviterer deg med på vår årlige Israel-tur 23. oktober til 3. november 2012.


Bilder fra tidligere Israel-tur.
Bilder fra tidligere Israel-tur.
Reiseledere: Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland
Reiseledere: Torbjørn Ekroll, Ida Husveg og Conrad Myrland

Vi inviterer deg til å være med på en interessant og givende solidaritetstur, der du får møte israelerne. På prosjektbesøk treffer du immigranter og andre som på forskjellig vis har fått hjelp i vanskelige situasjoner. Frivillige og ansatte forteller om sin hverdag i arbeidet med å hjelpe medmennesker til rette i det nye landet – en krevende prosess som kan ta år.

Dette er en annerledes Israeltur, men det blir likevel også besøk på steder med tilknytning til Bibelen og historien – og aktuelle steder omtalt i media. Videre tar vi gruppen med til steder der ikke så mange fra Norge har vært. “Alle” vil gjerne bade i Dødehavet. Du får også denne fascinerende opplevelsen, 400 meter under havets overflate, på det laveste stedet på jorden.

For mange er shopping og bading en hyggelig avveksling i ferien, så vi legger opp til en del fritid slik at man på egen hånd kan gjøre det man ønsker. Vi har mange dager i Jerusalem, så det blir anledning til å utforske byen alene eller i mindre grupper. Turledere og guide kommer gjerne med forslag eller slår følge. Noen av kveldene vil det være sosiale samvær med forskjellig innhold. Vi ønsker å formidle flere sider av israelsk hverdag. Du får se med egne øyne de utfordringene jødene står overfor og hvordan gaver til HJH blir brukt. I løpet av turen vil du møte mennesker med lokalkunnskap og forskjellig utgangspunkt. Til sammen danner de mosaikken Israel.
Været er fint på denne tiden, norske sommertemperaturer på dagtid. Den enkelte deltaker kan fritt velge å stå over en eller flere programposter. Et godt og innholdsrikt program kan kanskje bli i meste laget for noen. Da er det helt i orden å ta en ekstra pause, hvis man føler for det. Vi anstrenger oss for å lage en hyggelig og inkluderende tur, så du kan godt reise alene.

 

Last ned PDF med priser, dagsprogram og all annen informasjon fra reiseoperatør.

For å melde din interesse, kontakt reiseoperatør:

Sabra Fokus Reiser
Tlf: (47) 38 12 56 60 Fax: (47) 38 12 56 61
e-mail: post@fokusreiser.no
web: www.fokusreiser.no
P.B. 723, 4666 Kristiansand, Norway


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart