Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

MIFF Drammen til HL-senteret og synagogen

MIFF Drammen inviterer til tur med omvisning og orientering på Holocaust-senteret på Bygdøy og synagogen i Bergstien 13 i Oslo lørdag 1. juni. Turen er åpen for alle interesserte.

Avreise kl.09 fra Bragernes kirke og stopp ved tidligere Kjellstadbommen i Lier, videre til Oslo. Ankommer synagogen ca kl. 10.00-10.15, får en kort presentasjon og deretter deltar vi på en del av gudstjenesten: Torah-lesningen og sang på hebraisk. (Gudstjenesten varer fra kl. 09.00-11.30.)

Kjører via det jødiske museum, som er stengt, i Calmeyergt. 15 B – det var den andre synagogen i Oslo. Utenfor synagogen på fortauet ligger det nedfelt minneblanketter i messing over de som bodde i området før de ble transportert med båten ”Donau” til Tyskland og forsvant i Auswitch og lignende steder.

Deretter kjører vi til Holocaust-senteret på Bygdøy til Villa Grande, Quislings tidligere bolig. Her får vi omvisning og har tilgang til kafèen. Varm lunsj må bestilles på forhånd og koster kr. 175 om du vil ha det. Returnerer til Drammen kl. 15 fra Bygdøy.

Pris per deltaker kr. 250,- for voksne. Barn kr. 100,-

Varm lunsj kr. 175,-

Påmelding til Karl Frode Hilton, tlf. 920 93 971

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart