Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Pizzakveld i MIFF Trondheim: Med orientering fra Norsk-Israelsk Handelskammer

Vi starter det nye året med å invitere alle medlemmer til gratis pizza onsdag 15. januar kl. 19:00 på restauranten Dolly Dimple på Lerkendal stadion.

Vi møtes for en uformell trivelig prat om Israel og Midtøsten og for å bli bedre kjent med hverandre. Maten spanderer vi. Drikke kjøper hver enkelt selv.

På møtet vil landsstyremedlem i Norsk-israelsk Handelskammer (NIHK), Morten Selven, orientere om denne organisasjonen, og spennende nye samarbeidskontakter mellom Norge og Israel. I november var NIHK med på å arrangere en norsk-israelsk energikonferanse i Stavanger. Store internasjonale bedrifter både fra Norge og Israel deltok. En lignende konferanse innen landbruk er nå planlagt lagt til Trondheim. Israels er rangert som en av de fremste i verden på nyskaping.

Det blir salg av israelske varer og loddsalg! Vi selger også de to siste bøkene utgitt av MIFF og Karin Abrahams bok «Israel: Da fredsbevegelsen forsvant». I tillegg har vi noen litografitrykk laget av maler HåkonBleken. Bildet heter: “GEFEN. Vinranke” og ble laget til Israels 50-årsjubileum. Dette er en sjelden anledning til å kjøpe kunst laget av Håkon Bleken! Velkommen til en kosekveld!

Det er fint om du gir oss tilbakemelding senest innen kl. 17:00 samme dag om du kommer slik at vi kan beregne hvor mange pizzaer og bord vi trenger.
Send epost til bjarte-larsson@hotmail.com eller SMS til Geir Knutsen på 93056405.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart