Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Carl I. Hagen og Jens Jorde i MIFF Hallingdal: Hvorfor støtte? Framtidslandet!

MIFF Hallingdal inviterer til spennende foredragskveld på Ål kulturhus tirsdag 18. mars kl. 18. Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen taler med temaet: Hvorfor bør demokrater støtte Israel i Midtøsten? Jens Jorde med temaet: Israel - framtidslandet.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Carl I. Hagen er ein av dei store politikarane i nyare norsk historie. Hans evne til analyse og klar tale i mange år har medverka til eit klimaskifte i norsk politikk. Som sterk Israel-ven stiller han spørsmålet: «Hvorfor bør demokrater støtte Israel i Midtøsten?»
  
Jens Jorde er leiar i MIFF Hallingdal. Han er oppteken av Israel som eit unikt føregangsland innan økonomi, medisin, miljø og høgteknologi. Med store kunnskapar og tydelege talegåver vil folk truleg få seg fleire overraskingar i innlegget: «Israel – framtidslandet».
Inngang: 150.- inkl. kaffe og kake.
Kontaktperson:
Jens Jorde, styreleder
Tlf. 32 07 19 05

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart