Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Lynn Feinberg i MIFF Drammen: Min jødiske oppvekst i Norge

Lynn C. Feinberg
Lynn C. Feinberg
Onsdag 26. august kl. 19.00 inviterer MIFF Drammen til åpent møte med foredrag av den kvinnelige rabbineren Lynn Feinberg.
Ta med venner og kjente til et spennende møte!
Lynn Feinberg ble Norges første kvinnelige rabbiner i 2009. Feinberg er cand. philol i religionshistorie fra UiO, ordinert rabbiner under Aleph; Jewish Renewal i USA. Hun har dannet og leder Havurat Kol haLev, «Venneforsamlingen, Hjertets stemme», et egalitært og alternativt jødisk møtested.

Tema: Hva vil det si å ha vokst opp som jøde i etterkrigstidens Norge og hvordan har dette bidratt til å forme meg?

«Jeg vokste opp i et slags vakuum dannet av fraværet av de mange norske jødene og herunder de fleste fra min fars familie som var blitt drept i Auschwitz. En viss kontinuitet ble skapt gjennom samhørigheten blant de som overlevde og tradisjonene som ble videreført, men for et barn var dette en tung arv å vokse opp i. Jeg skal snakke litt om hva det vil si å være barn av en som overlevde Auschwitz og hvordan dette blant annet har ført til at jeg idag er rabbiner,» forteller Feinberg.

Møtet blir som vanlig avholdt i Bragernes menighetshus, peisestuen. Dørene åpnes kl. 18 for sosialt samvær, enkel servering og salg av Israel-produkter og litteratur. Foredraget starter kl. 19.00.
Møteansvarlig: Karl Frode Hilton, leder MIFF Drammen
E-post: karlfrode@yahoo.no
Tlf. 920 93 971

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart