Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lars Akerhaug i MIFF Stavanger: De kristnes situasjon i Midtøsten

Lars Akerhaug. (Foto: Privat)
Lars Akerhaug. (Foto: Privat)
Mandag 2. november kl. 19.00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte med foredrag av journalist og forfatter Lars Akerhaug.

Mandag 2. november får MIFF Stavanger igjen besøk av Lars Akerhaug. Denne gangen skal han snakke om de kristnes situasjon i Midtøsten. Vi vet at de blir drept i tusener og fordrevet i hundretusener, slik jødene er blitt tidligere og vil bli igjen om Israel skulle bli borte. Akerhaug har bakgrunn som Palestina-aktivist og kan arabisk. Han skriver som frilansjournalist for en rekke norske medier, blant annet i Dagen og Minerva. Han har tidligere vært journalist i Aftenposten og VG. Akerhaug var i MIFF Stavanger også i oktober i fjor.

Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19.00. Møtene er i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal med border. Salen ligger i 2. etasje, men det er heis. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet. Er dere flere i bilen, går det an å sette av passasjerene like ved lokalet. Salem ligger noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket – der regner vi med at det alltid er nok plass.
Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene. Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!
Kontaktperson:
Odd Myrland, leder MIFF Stavanger
Tlf. 51 58 01 65/ mob. 95 88 69 77
E-post odd@miff.no

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart