Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kom for å høre israelske ungdommer i MIFF Gjøvik

Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.
Tamir Gofshtein og Yoni Shaked.
Mandag 21. september kl. 19.00 inviterer MIFF Gjøvik til åpent møte med foredrag av to kunnskapsrike og inspirerende israelske ungdommer. Ta med barn og barnebarn til møtet på Viken folkehøgskole for å lære om Israel fra ungdommers perspektiv!
MIFF Gjøvik er glad for å kunne invitere til et åpent møte med to israelske ungdommer fra den israelske organisasjonen Stand With Us.
Tamir Gofshtein (27) ble født i Ukraina. Han flyttet til Israel sammen med sine foreldre da han var tre år. Nå studerer han statsvitenskap og kommunikasjon på Tel Aviv University. I sin vernepliktstjeneste jobbet Tamir med israelske myndigheters organisasjon for kontakt med palestinerne på Vestbredden (COGAT). Han deltok i kontakt med palestinske selvstyremyndigheter, FN, Røde Kors og mange andre organisasjoner som er aktive for å hjelpe den palestinske sivilbefolkningen på Vestbredden. De siste seks månedene har Tamir vært en representant for SWU i Seattle, USA. Det har gitt ham god erfaring i å forklare israelske perspektiver til studenter og ungdommer.
Yoni Shaked (22) studerer jus ved Sapir College. Hun bor i Moshav Netiv Ha’asara, bare noen få hundre meter fra grensen mellom Israel og Gaza-stripen. De siste 14 årene har hennes moshav (jordbrukssamfunn) blitt angrepet med granater og raketter fra Gaza-stripen. Yonis hus har fått direkte treff. Til tross for sin erfaring, kjemper Yoni fro fred og en slutt på volden. Hun har vært representant for Jewish Agency i Seattle, USA og ledet treningsgrupper for unge israelere og framtidige ledere.
Det blir tatt opp kollekt for å dekke inn utgiftene.
Kontaktperson for møtet:
Kai Robert Hansen, tlf. 45 42 00 08

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart