Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Peter Beck i MIFF Nord-Trøndelag: Israel i stormens øyne?

Journalist Peter Beck.
Journalist Peter Beck.
Mandag 9. november kl. 18.00 inviterer MIFF Nord-Trøndelag til åpent møte med foredrag av journalist Peter Beck på Thon Hotel Backlund i Levanger.
Peter Beck er en pensjonert norsk journalist som de siste årene har bodd i Israel. Han har tidligere jobbet for Aftenposten og skriver fortsatt artikler i norske aviser, blant annet i Stavanger Aftenblad.
Tema for foredraget i Levanger 9. november blir «Israel i stormens øye». Det pågår enorme og raske endringer i Midtøsten. Det som kan synes som relevante forhold i dag kan ha gått i en annen retning om én måned. Uansett hurtige endringer er det enkelte forhold som står fast, og Beck vil ha fokus på følgende ideer:
«Rundt vårt lille demokrati i Israel blir situasjonen stadig mindre oversiktelig og farlig. Situasjonen i Syria blir ikke mindre truende for Israel med Islamsk Stat og al-Qaida som styrker sine posisjoner, ikke langt fra våre grenser. Myriaden av opprørsgrupper i Irak og Syria har dessuten en ting felles: Hatet mot den jødiske staten. Selv om Irans protegeer foreløpig er avventende, er det bare et tidsspørsmål før de får marsjordre fra Teheran. Og en ting synes sikkert etter den amerikansk-ledete «atomavtalen»: Iran er på vei til å få sine atombomber – og ayatollaene legger ikke skjul på at «sionistene» er deres prioriterte mål.»
Ta med familie og venner til et viktig og spennende møte.
Kontaktperson:
Jarle Mediå, styreleder MIFF Nord-Trøndelag
Tlf. 95741226
E-post: nordtrondelag@miff.no

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart