Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Journalist Peter Beck.
Journalist Peter Beck.

Peter Beck i MIFF Nord-Trøndelag: Israel i stormens øyne?

Mandag 9. november kl. 18.00 inviterer MIFF Nord-Trøndelag til åpent møte med foredrag av journalist Peter Beck på Thon Hotel Backlund i Levanger.
Peter Beck er en pensjonert norsk journalist som de siste årene har bodd i Israel. Han har tidligere jobbet for Aftenposten og skriver fortsatt artikler i norske aviser, blant annet i Stavanger Aftenblad.
Tema for foredraget i Levanger 9. november blir «Israel i stormens øye». Det pågår enorme og raske endringer i Midtøsten. Det som kan synes som relevante forhold i dag kan ha gått i en annen retning om én måned. Uansett hurtige endringer er det enkelte forhold som står fast, og Beck vil ha fokus på følgende ideer:
«Rundt vårt lille demokrati i Israel blir situasjonen stadig mindre oversiktelig og farlig. Situasjonen i Syria blir ikke mindre truende for Israel med Islamsk Stat og al-Qaida som styrker sine posisjoner, ikke langt fra våre grenser. Myriaden av opprørsgrupper i Irak og Syria har dessuten en ting felles: Hatet mot den jødiske staten. Selv om Irans protegeer foreløpig er avventende, er det bare et tidsspørsmål før de får marsjordre fra Teheran. Og en ting synes sikkert etter den amerikansk-ledete «atomavtalen»: Iran er på vei til å få sine atombomber – og ayatollaene legger ikke skjul på at «sionistene» er deres prioriterte mål.»
Ta med familie og venner til et viktig og spennende møte.
Kontaktperson:
Jarle Mediå, styreleder MIFF Nord-Trøndelag
Tlf. 95741226
E-post: nordtrondelag@miff.no

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart