Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Kom til støttemarkering for Israel i Tønsberg lørdag 7. november 2015!
Kom til støttemarkering for Israel i Tønsberg lørdag 7. november 2015!

Støttemarkering i Tønsberg for Israel og de jødiske terrorofrene

Jødene i Israel er under angrep fra radikale islamister og voldelige palestinske nasjonalister. Kom fra hele Norge til støttemarkering i Tønsberg 7. november kl. 14-16.

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Lørdag 7. november kl. 14-15 inviterer MIFF og MIFF Vestfold til støttemarkering for Israel på Farmannstorget i Tønsberg. Plassen ligger ved Jernbanegaten 1, ved siden av kjøpesenteret Farmannstredet. Sett også av timen fra kl. 15-16. Etter appellene inviterer MIFF Vestfold til bildeframvisning, kaffe og kake i et lokale bare et steinkast fra Farmannstorget.

Markeringen på torget innledes kl. 14.00 med ett minutts stillhet for terrorofrene i Israel. Det blir flere appeller: Israels viseambassadør Dan Poraz, MIFFs nestleder Bengt-Ove Nordgård, sjefredaktør i Dagen Vebjørn Selbekk, Jan Fredrik Vogt fra Vestfold FrP, Morten Kravik fra Vestfold KrF og MIFFs daglig leder Conrad Myrland. Markeringen ledes av Solveig Rye Ghatso, leder i MIFF Vestfold.

På markeringen vil vi minnes ofrene for terrorkampanjen som palestinere startet mot jøder i Israel høsten 2015. Den palestinske volden har støtte fra alle betydningsfulle politiske institusjoner i det palestinske samfunnet, inkludert PLO, de palestinske selvstyremyndighetene og Hamas.

– Vi oppmuntrer Israel-venner fra hele landet til å komme til støttemarkeringen. Tønsberg er jo særlig lett tilgjengelig fra Østlandet og Sørlandet, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF. Det er tid for å mobilisere for Israel!

MIFF Vestfold kommer til å stå på stand på Farmannstorget fra formiddagen lørdag 7. november. Møt fram i god tid før appellene begynner kl. 14.00 og ta med norske og israelske flagg.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart