Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kari Fure i MIFF Stavanger: Kristnes situasjon i arabiske land

Dagen-redaktør Kari Fure. (Foto: Dagen)
Dagen-redaktør Kari Fure. (Foto: Dagen)
Mandag 5. desember kl. 19:00 inviterer MIFF Stavanger til åpent møte med foredrag av Kari Fure i Salem (Bergelandsgt. 38).
Kari Fure er redaktør i avisen Dagen. Leserne kjenner henne særlig ut fra hennes mange reiser til kristne i Midtøsten, hvor hun kjenner et stort antall kristne personlig og har fortalt om deres skjebne med utstrakt forfølgelse de senere årene og fremdeles.
De kristnes situasjon i arabiske land blir emnet for foredraget. Fure er nok blant dem i Norge som kjenner temaet best, så vi ser fram til å høre henne.
Når dette er aktuelt tema i MIFF, er det først og fremst fordi jødene gjennom historien er blitt behandlet på noenlunde samme måte som de kristne i arabiske land, og at det ville gå dem minst like ille dersom Norsk Folkehjelp, SV, Mellomkirkelig råd og mange andre skulle lykkes med å frata jødene lille Israel.
Tittel på foredraget: De kristnes situasjon i arabiske land
Ikke gå glipp av dette spennende og viktige foredraget!
Det som kommer inn av penger denne kvelden, går direkte til forfulgte kristne.
Velkommen til møter i MIFF Stavanger!
Møtetiden i MIFF Stavanger er kl. 19.00. Møtene er i Salem, Bergelandsgata 38, Stavanger. Vi leier en sal med bord. Salen ligger i 2. etasje, men det er heis. Det er få parkeringsplasser rundt lokalet.
Er dere flere i bilen, går det an å sette av passasjerene like ved lokalet. Salem ligger noen minutters gange fra parkeringsplassen på Jernbanelokket – der regner vi med at det alltid er nok plass.
Ta gjerne med litt mat og en gevinst eller to til utlodningen. En viktig del av møtet er pausen, kaffe- eller tekoppen og praten rundt bordene.
Ta gjerne noen med deg, og vær hjertelig velkommen!
Kontaktperson:
Odd Myrland, leder MIFF Stavanger
Tlf. 95 88 69 77
E-post myod@online.no

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart