Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelske ungdommer i MIFF Hamar: Våre historier

De israelske ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini deltar på ungdomskonferansen.
Mandag 13. februar 2017 kl. 19:00 inviterer MIFF Hamar til åpent møte med foredrag av de israelske ungdommene Aviad Hudady og Eden Eini fra StandWithUs i Folkets hus.
Aviad Hudady og Eden Eini fra organisasjonen StandWithUs i Israel kommer til MIFF Hamar mandag 13. februar for å fortelle sine historier.
De har blitt invitert til Norge av MIFF hovedsaklig for å delta på MIFFs ungdomskonferanse på Gardermoen helgen 17. til 19. februar, men vil også besøke flere av MIFFs lokalforeninger i dagene før konferansen.
Her kan du lese om Aviad og Eden:
Aviad Hudady.
Aviad Hudady.
Aviad Hudady ble født og vokste opp i Beersheba, den største byen i det sørlige Israel. Han kommer fra en ortodoks jødisk familie. Etter militærtjenesten har han blant annet produsert flere TEDx-arrangementer. Han jobber nå for en radiostasjon og som markedsførings- og PR-sjef for et teater. I tillegg studerer han Geografi og om Midtøsten sammen med muslimer og kristne på Ben Gurion-universitetet i Beersheba. Han har deltatt i StandWithUs’ prestisjefylte “Israel Fellowship program of Public Diplomacy and Israel Education”. På fritiden liker Aviad å spille piano og gitar.
Eden Eini.
Eden Eini.
Eden Eini er fra landbyen Katzir, som ligger i Wadi Ara-området i det nordlige Israel der det er mange arabiske byer og landsbyer. Det har gitt henne verdifull lærdom om sameksistens med sine arabiske naboer. Eden har vært speider i mange år. Hun har også vært spesielt engasjert for å hjelpe ungdommer med spesielle behov.
Etter militæret, hvor hun var tilknyttet fallskjermjegeravdelingen, jobbet hun i fire år som utdanningsrådgiver for barn. Hun har studert ved Oranim Academic College og er nå ansatt der som utdanningskoordinator på den internasjonale skolen deres. Eden har nylig fullført StandWithUs’ utdanningsprogram “Israel Fellowship program and Israel Education”.
Møtested: Folkets hus, Torggata 91.
Gratis adgang.
Velkommen!
Kontaktperson for MIFF Hamar:
Stian Wangelsten, nestleder i styret.
E-post: StianW_89@hotmail.com
Mobil: 99773995

Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart