Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En usmakelig markering

9. november er det minnedag etter Krystallnatten i 1938, da nazistenes overfall på jødene i større skala begynte. I Norge har en rekke grupper valgt denne dagen til markering av "antirasisme" og lignende tilsynelatende gode formål. Men i større og større grad er dagen brukt til markering mot jødenes stat.

Uansett hva man måtte mene om Israels politikk er det meget usmakelig, og en hån mot nazismens jødiske ofre, å velge denne ene dagen til å markere sin uenighet med jødenes nødhavn-stat. Det finnes 364 andre dager i året å velge blant.

Å sammenlikne det som skjer mellom Israel og naboene med det nazistene gjorde mot jødene, tømmer Holocaust for innhold. Det er nok å minne om bare en ting: Palestinerne, både i Israel og i de palestinske områdene, er blant de raskest voksende folkegruppene i verden målt i antall, og har vært det hele tiden siden 1948.
Det er, uansett hvordan man ser på det, overhodet ingen likhet mellom det som rammet jødene under Hitler og det som skjer fra Israels side. Akkurat det burde alle normale folk være enige om, uansett hvordan man ellers ser på sakene.

 


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart