Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

En usmakelig markering

9. november er det minnedag etter Krystallnatten i 1938, da nazistenes overfall på jødene i større skala begynte. I Norge har en rekke grupper valgt denne dagen til markering av "antirasisme" og lignende tilsynelatende gode formål. Men i større og større grad er dagen brukt til markering mot jødenes stat.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Uansett hva man måtte mene om Israels politikk er det meget usmakelig, og en hån mot nazismens jødiske ofre, å velge denne ene dagen til å markere sin uenighet med jødenes nødhavn-stat. Det finnes 364 andre dager i året å velge blant.

Å sammenlikne det som skjer mellom Israel og naboene med det nazistene gjorde mot jødene, tømmer Holocaust for innhold. Det er nok å minne om bare en ting: Palestinerne, både i Israel og i de palestinske områdene, er blant de raskest voksende folkegruppene i verden målt i antall, og har vært det hele tiden siden 1948.
Det er, uansett hvordan man ser på det, overhodet ingen likhet mellom det som rammet jødene under Hitler og det som skjer fra Israels side. Akkurat det burde alle normale folk være enige om, uansett hvordan man ellers ser på sakene.

 

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart