Norske embetsmenn skal møte Hamas-representanter

Talsmann for Hamas’ parlamentsgruppe, Salah Bardawil og Mohammed al-Rantissi, skal reise til Oslo 15. mai, etter invitasjon fra den norske Palestinakomiteen, melder NTB. Statsminister Jens Stoltenberg nekter for at norske regjeringsmedlemmer skal treffe Hamas-representantene når de ankommer Norge. Derimot gjør han det klart at det likevel blir møter på embetsmannsnivå, for å kunne gjøre rede for Norges synspunkter på saken. Bistandsminister Erik Solheim (sv) antydet tidligere at den norske regjeringen vurderer å møte Hamas-representantene, selv om mange land nekter å anerkjenne den nye palestinske regjeringen. – Regjeringen har tro på dialog, også med grupperinger viss handlinger vi ikke er enige med, sa bistandsminister Erik Solheim til NRK, gjengitt i Yedioth Aharonoth.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart