Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Støtteerklæringer til MIFF

De siste ukene har det strømmet inn med støtteerklæringer til Israel, samt takk og oppmuntringer til MIFF. Torsdag 15. januar 2009 passerte vi 2500 medlemmer.

De siste ukene har det strømmet inn med støtteerklæringer til Israel, samt takk og oppmuntringer til MIFF. Torsdag 15. januar 2009 passerte vi 2500 medlemmer.

Mandag 19. januar passerer vi 2600 medlemmer. Her er noen eksempler på støtteerklæringer:

Mandag 19. januar
– Takk for deres modige kamp for retten til å kunne forsvare seg og ytre seg fritt. Det er for meg etter gårsdagens hendelser åpenbart at disse rettigheten nå også er truet i Norge. Deres innsats er viktigere og modigere nå enn noensinne. Ønsker dere lykke til videre i deres arbeid.

Onsdag 14. januar
– Jeg syns MIFF gjør en strålende jobb angående konflikten som skjer i Israel!
-Støtten til Israel er stor i folket blandt dem som ikke står og skriker og kaster steiner.

Tirsdag 13. januar
– Takk for innsatsen dere gjør i en verden som aldri synes å stoppe 3000-årig antisemitisme!
– Har lest og fulgt med deres beskrivelse i noen år. Dere har gjort et fremragende job. Jeg vil bare si, at like så forferdelig det er å se bildene vi får se, er det helt uhyggelig å se de bildene, som ikke bliver vist. Jeg ber for dere at deres MIFF-arbeide fremdeles må forsette utrettelig. (Hilsen fra Færøyene)
– Stå på!! Fred over Israel! Et fantastisk land, med utrolig mot!
– Takk for den jobben dere gjør! Det er godt å stå sammen med noen som tør å stå opp mot disse kreftene!

Mandag 12. januar
– Vil bare si at jeg støtter dere på det ALLER sterkeste! Fortsett med dette fantastiske arbeidet. 🙂
– Med all jødehetsen vi opplever i Norge i disse dager synes jeg at det et på sin plass at noen viser denne forfulgte folkegruppen sin støtte. Jeg melder meg på som medlem i MIFF.

Søndag 11. januar
– Det er trist det som nå skjer i Midtøsten, det verste er den ensidige propagandaen som muslimene står for. Det ser ut til at vi her i landet, tar alt dette som sannhet. Vi får bare håpe at sannheten kommer for dagen. Ønsker dere all lykke i dette arbeidet.

Lørdag 10. januar
– Vil bare si at dere gjør en formidabel innsats på nettsidene, er innom mange ganger pr dag, og dere er raske med oppdateringer. Begynner å lure på om dere i det hele tatt får noe søvn!! Begynner å merke det ensidige kjøret til media norge nå, en blir ikke populær av å støtte Israel i disse tider, men jeg har Davistjernen godt synlig!! Blir en del kommentarer på det! Det som forundrer meg er alt hatet ,og aggresjonen en får, kan med hånden på hjertet si at jeg hater ikke araberne på Vestbredden og Gaza. Men jeg hater terrorisme. Stå på!!!
– Jeg er en kurder fra Iraks Kurdistan som vil støtte Israel mot arabisk terror. Jeg synes at Israel har krav på å forsvare seg mot Hamas sin terror mot Israel.

Fredag 9. januar
– TUSEN TAKK for at dere våget å arrangere støttemarkering for Israel. Takk for at dere jobber for FRED OG YTRINGSFRIHET.
– Det er trist å vite at jeg ikke kunne vise min sympati for mitt elskede land, og dets folk, pga pøbler. Dette er galskap, og jeg håper at Israel og deres representanter her i Norge forstår at ikke alle er imot dem. Tvert i mot!
– Takk for den modige markeringen.
– Det fine med MIFF ar at de er uavhengige politisk og religiøst, slik at de kan fremme et nyansert bilde av situasjonen slik den jevne israeler ser det.
– Stå på! Jeg kan ikke forstå at ikke media og andre klarer å se helheten i Midtøsten-konflikten, men bare velger én side. Er ikke enig i alt Israel gjør, men støtter deres rett til å leve i fred og trygghet innenfor egne grenser. Og har full forståelse for at de gjør det de gjør nå.
– Israel har vår fulle støtte. Og MIFF, dere gjør en fantastisk jobb for Israel! Torsdag 8. januar Jeg er ikke kristen eller jøde, men jeg støtter Israel i kampen mot Hamas og Hizbollah 100 prosent.
– Jeg vil gjerne bare si at jeg synes det er grusomt det som blir gjort mot Israel! De henges ut i media som den slemme skurken, men det er jo nettopp det de ikke er! Jeg synes det er utrolig bra at det finnes en slik side for Israel!!!
– Takk for at dere tørr å støtte Israel også i disse dager!
– Stå på, bra at dere gjør dere hørt. Jeg er lei av den ensidige dekningen vi ser i norske media i dag.
– Når svart forsøkes gjort hvitt og hvitt til svart er det godt at noen har mot til å stå på.
– Fortsett det flotte arbeidet! Det er så bra at nokon står opp for Israel!
– Støtter dere 100 prosent i den jobben dere gjør for Israel. Takk. Hilsen en aktiv KrF politikker.
– Takk for invitasjonen til arrangementet som ble avholdt i Oslo. Jeg hadde bare ikke mulighet, men støtter Israel 100 prosent fullt og helt!!
– Stå på! Noen må ta til orde mot den skeive fremstillingen av Midtøsten-konfilkten!
– Takk for at dere finnes. Det hjelper meg til å være frimodig!
– Stå på, dere gjør en viktig innsats i norsk debatt! Dere har mitt fulle støtte!
– Godt at det finnes motstand og motforestillinger mot norske mediers utettelige propagandaappara.
– Stå på videre! En viktig og nødvendig støtteerklæring til Israel.
– Takk for all den gode informasjonen på nettsidene!
– Jeg støtter Israel og folkets rett til fred innenfor sine trygge grensr. Det må bli slutt på Hamas terror. Det går ikke an å leve under stadige rakettangrep og frykt for disse i årevis. Shalom Israel.
– Hei, dere har min fulle støtte! Lykke til med markeringen i ettermiddag.
– Jeg gir min fulle støtte til Israels rett til å leve i fred uten trusselen fra terrororganisasjoner som Hamas og andre. Her har verdensopinionen gått feil vei, og har ikke på et tidligere tidspunkt tatt tak i roten til problemene for å stoppe terroren.
– Shalom. Takk for at de kjempar for å få rettferd og sanning ut i ei så einspora fordømmande verd som er imot mot Israel på grunnlag av mange falske, missforståtte og direkte antisemittiske påstanda.
– Det finnes mange som meg i Norge som ikke biter på medias vrangbilder av krigen i midtøsten. Israel ønsker fred, muslimene ønsker å utslette jødene. Det er fullstendig ubegripelig for meg hvordan noen klarer å støtte Hamas og palestinerne. Israel har ikke noe valg og jeg håper Israel ikke gir etter for presset om å stoppe krigføringen.
– Fint at dere sammen står opp for Israel i med og motgang.
– Føler med krigsofrene på Gaza. Men konflikten fortjener et korrektiv til propaganda fra Hamas og deres islamistiske støttespillere og nyttige idioter i Norge.
– Støtter helhjertet MIFFs arbeid for jødenes rett til å forsvare sitt hjemland.
– Takk for at dere er med og korrigerer skjevinformasjonen som kommer ut i media.
– Hei stå på. Det er i disse tider vi trenger dere som mest, pga skjev mediadekning. 🙂
– Flott at noen forsatt vil anerkjenne Isrels rett til liv.

Onsdag 7. januar
– Er saman med kona mi, nye familiemedlemmer i MIFF og er svært stolte og glade for det! Har behov for å få sagt dykk i ledelsen det no, når det stormar som verst. De gjer alle saman som frontar media, ein fantastisk god jobb for rettferd og fred, med å formidle objektiv og sann informasjon og støtte om og til Israel i denne vanskelige tida. Det slår meg sterkt, at det no,- som under Hitler-Tyskland, då eit samla Europa nærast stengde sine grenser for jødiske flyktningar. No igjen gjer det samme verbalt og gjennom media, med den kompromilause felles fordømmelse og isolering av Israel, som me no er vitne til.
– Stå på. Israel er en oase av sivilisasjon i Midtøsten.
– Jeg er glad for at MIFF setter så sterkt fokus på Israel. Dere gir god og nyansert informasjon. Saklig og direkte. Håper dere får mange medlemmer.
– Takk for at dere arrangerer en demonstrasjon i denne vanskelige tid, når ingen andre tør å uttrykke sin støtte til Israel!! Jøder i Norge må kunne føle seg trygge, og vi må gjøre alt vi kan for å informere det norske folk at de har en krig innen sine lands egne grenser. Kan dere være mer aktive?!!
– Takk for at dere står opp for Israel at dere avslører usannheter,men forteller det som virkelig skjer. Hamas vil tilintegjøre Israel de vil ikke ha fred.
– Ønsker å gi min fulle støtte til støttemarkeringen 8. januar. Stå på! Israel trenger all vår støtte.
– I disse dager vil jeg gi all min støtte og omtanke til dere som forsøker å bidra til å nyansere det ekstremt ensidige og anti-israelseke fokuset i media. Det er skremmende og vanskelige dager for oss som føler tilhørighet til Israel, og spesielt vanskelig for våre barn nå. Lykke til med demonstrasjonen i morgen!
– Takk for det arbeidet dere gjør. Det koster å gå motstrøms, men er verdt det.
– Stå på mot de antisemittiske krefter, som finnes langt inn på Stortinget. Jeg blir flau av å være norsk, når jeg ser uvitenheten som råder.
– Vi er forhindret fra å delta, og vil derfor istedet på denne måte vise vår støtte til Israel i Oslo 8. januar 2009.Vi setter også stor pris på informasjonsarbeidet til MIFF og følger daglig med på nettsiden.
– Veldig bra at noen viser at det er verdt å støtte et demokratisk lands rett til å forsvare seg mot terrorisme.
– Vil takke for den støtten dere viser Israel. — Stå på for Israel. Dere vil nok møte mye hat fra motstandere, og det er da vi ser hva Israel står overfor.
– Ja, til fred og demokrati i Midtøsten! Derfor JA til Israel! Nei, til totalitære regimer! — Takk for at dere markerer støtte til Israel, de trenger det sårt i denne vanskelige tiden. Det virker som alle er i mot dem.
– Jeg har ikke anledning til å være med på demonstrasjonen i morgen, men jeg gir min fulle støtte til at Israel har rett til å leve i fred innenfor sine grenser. Takk for den gode informasjon dere gir om ting som skjer i Israel.
– Stå på, en uhyre viktig sak.
– Takk for at dere gir oss et annet bilde av virkeligheten enn den vi ser i andre norske media!
– Jeg støtter ikke MIFF eller Israel generelt, men i denne situasjonen tror jeg ikke Israel hadde så mange valgmuligheter.
– Jeg støtter Israels rett til å forsvare sine borgere!
– Jeg støtter 100 prosent aksjonen. Smertelig med den uforstand Israel utsettes for.
– Takk for deres innsats for sannheten.
– Vi ønsker å støtte Israel i en tung tid, og uttrykker samtidig sorg over all død og lidelse hos begge parter.
– Jeg synes det begynner å bli så mye dårlig propaganda mot Israel, og jeg begriper ganske enkelt ikke at mennesker kan være så blinde! Jeg støtter ikke krig, men jeg må være såpass oppegående å se at det ikke er Israel som er den store stygge ulven her!Hadde jeg hatt lappen skulle jeg kommet fra der jeg bor!
– Jeg støtter Israel i deres rett til selvforsvar! Ber samtidig om minst mulig tap av sivile, slik som Israel også gjør!
– Lykke til i Oslo 8. januar. Det er viktig arbeid dere driver for å få fram et riktig bilde av konflikten. Gud velsigne dere alle.
– Flott at dere jobber for en mer nyansert nyhetsdekning i Norge. Jeg bor selv i et muslimsk land og det er utrolig hvor stor propagandaen er. Det som er tragisk er at jeg hadde forventet hoyere objektiv standard fra flere aviser i Norge. Jeg tror vi alle får tårer i øynene av å se bildene som strømmer inn fra Gaza, og jeg tror det er mange tårer som er felt i Israel i sympati for innbyggerne i Gaza som blir brukt som brikker i et politisk spill. Det som er enda verre, og som gjør meg sint og opprørt, er at Hamas gjemmer seg bak uskyldige barn, kvinner og menn og på den maten ofrer sine egne for a fremme sine ekstreme mål – som vi alle vet er å utrydde staten Israel. Det er hjerteskjærende å se Hamas-tv som bevisst bruker propaganda overfor barn, og på den måten mater søte små barn med hat og antisemmitisme. Dette viser hvilken syk holding Hamas har og total mangel pa standard og etikk og respekt for livet til deres egne brødre og søstre.

– Israel må få leve i fred med sine naboer.

Tirsdag 6. januar
– Jeg støtter Israel fullt og helt, og blir faktisk, om mulig, enda mer pro-Israel ettehvert som media utspiller seg. Hva koster det å bli medlem?
– Ønsker med dette å gi min støtte til det israelske folket. Håper deres kamp mot Hamas vil lykkes.
– Jeg skammer meg over mange nordmenns holdninger til Israel og jøder.
– Jeg er så glad jeg har funnet nettsiden miff.no. Jeg har lenge ønsket å møte noen som forsvarer Israels rettigheter. Håper på kjempegod oppslutning og lykke til.
– Stå på videre med det gode arbeidet.
– Fortsett det positive arbeidet med å støtte Israels rett til å eksistere i trygghet!
– Stå på videre for Israel. Jeg er stolt av dere.
– Lykke til med demonstrasjonen. Håper den blir vellykket! Om jeg hadde kunnet, ville jeg med glede deltatt. Håper dere blir mange og fredelige (i motsetning til de voldelige palestinademonstrasjonene).
– Jeg pluss hele familien støtter Israel! Kan ikke delta i demonstrasjon fordi jeg bor i Molde.
– Det er flott det arbeidet dere gjør. Vi ber for dere.
– Tusen takk for at dere støtter Israel.
– Lykke til med markeringen 8. januar. Har meldt meg inn i MIFF tidligere i dag, og ser frem til å støtte arbeidet.
– Israel må selvfølgelig få forsvare seg.
– Vi støtter Israel, men bor desverre for langt unna til å delta. Har akkurat meldt meg inn i MIFF, opfordrer også andre til å gjøre det samme.
– Tusen takk! Dere er helter i en ond tid!! — Tusen takk for at dere støtter og hjelper Israel og deres rett til å forsvare seg og sine.
– Kjempe bra engasjement! støtter dere fullt ut!!
– Israel har full rett til å forsvare seg mot terrorister.
– Tusen takk for det flotte arbeidet dere gjør. Jeg er ukentlig innom å leser på deres nettsider, og dere gjør det mye enklere å holde oversikten i en uoversiktlig verden. For første gang forstår jeg noe av konflikten mellom Israel og «resten av verden». Keep up the good work.
– Vi er mange som støtter Israel!
– Endelig noen som viser sin støtte til Israel… Terroristene har fått altfor mye oppmerksomhet og støtte. Tror mye av dette er pga medias skjeve dekning av konflikten.
– Jeg syns det er flott at dere viser støtte til Israel nå! Jeg skulle gjerne vært med på demonstrasjonen i Oslo om jeg kunne. — Takk for alt dere gjør for Israel!!! — Stå på, dere gjør en kjempe jobb! LA ISRAEL LEVE! — Takk for innsatsen! — Stå på! — Stå på! Nå må politikerne få øynene opp for alle fiendene rundt og i Israel! Landet er ikke stort, så de må få ha det i fred! — Elsker Israel.
– Lykke til med markeringa. Bra tiltak.

Mandag 5. januar
– Takk for MIFFs utrolig flotte arbeid for å opplyse om situasjonen i Israel. Jeg har tatt meg den frihet og linket litt til dere slik at flere kan få større innblikk i en tid der propagandaen fra Hamas kommer alle veier. Veldig stilig å se at dere hadde en timesannonse på vg.no! Lykke til med det videre arbeid! En stor takk til Jan Benjamin Rødner for at han vil stille til TV2-debatt for å forsvare Israel. Dessverre har vi feige og uredelige media som kun legger opp til debatt når de er tre mot en, Willoch, Støre, programleder – imot Rødner!
– Godt jobbet! Israel har en plikt til å beskytte sine innbyggere selv om nesten hele verden går imot.
– Takk for oppdatert og nyttig informasjon om Israel.
– Løft flagget og vis verden og jødene at de har støtte og mennesker som forstår. Dette handler jo tilsist ikke om en kamp om fred for palestinerne. Deres såkalte representanter har jo i årtier hatt i sitt charter at målet er å få alle jødene på havet. Så da er det ikke rart det aldri vil bli fred. Jødene er hjemme og kommer for å bli i Israel og ellers i verden. Jeg er brennende i min interesse for Israel, har bodd der 2 år av mitt liv, snakker tålelig bra hebraisk og Israel er såklart mitt 2. hjemland, noe jeg er stolt og priviligert som nordmann å kunne si. Lykke til mine venner.
– Stå på. Støtter dere av hele mitt hjerte!
– Lykke til med kampen for fred. Israels befokning fortjener den samme trygghet som vi her i Norge. Det er vanskelig å tro at det noen gang skal kunne bli fred med så aggreseve naboer, men det er lov å kunne håpe.
– Flott nettsted.
– Fortsett det gode arbeidet for Israel. Det er irriterende å se hvordan media presser fram et ensidig bilde der Israel er den store stygge ulven. Det er bra at dere taler Israels sak!
– Alle land har rett til selvforsvar.
– Støtter Israel sin rett til fred i sitt eget land 100 prosent av hele mitt hjerte.
– Stå på for Israel!!!!!
-Tusen takk for deres arbeide. Stå på.
– Viktig jobb dere gjør. Tusen takk!
– Fint at dere engasjerer dere i å støtte Israel. Lykke til med demonstrasjonen!

Søndag 4. januar
– Det er veldig bra at dere setter igang sånne markeringer! Det er på tide folk får vite hva som er sannheten om hva som skjer der nede, ikke bare pressens forvridde versjon! Norsk presse har i alle år vært imot Israel, men det er bare nydelig at Israel tørr å slå tilbake! Stå på! 🙂
– Det er utrolig viktig arbeid dere holder på med! Israel har blitt tråkket på så lenge, og de har lenge levd i frykt for Hamas (og andre motstandsgrupper). Jeg er utrolig glad for at dere gjør det dere gjør! Det viser det norske folk hvordan realitetene er der nede! Alvorlig, fryktelig og ikke minst livsfarlig.
– Støtte til Israel er viktig ikke bare for israelere og jødene, men også for alle de som setter pris på demokrati og frihet.
– Israel har vist storsinn og tålmodighet lenge nok!
– Jeg håper det blir en fin og markant markering 8. januar. Jeg håper også at våre meningsmotstandere ikke ødelegger hele greia…
– Stå på! Dere gjør knallbra arbeid for å balansere den uhyrlige desinformasjonen som mediene presenterer.
– Stå på! Bra at noen også ser denne konflikten fra Israel sin side!
– Tusen takk for det viktige arbeid dere gjør.
– Min fulle støtte gis herved til MIFF, og ikke minst Israels rett til eksistens.
– Så fantastisk godt å kunne vise til MIFF si nettside i debatten som no får høgare og høgare temperatur. Glad for å kunne støtte MIFF!
– Tusen takk for det fantastiske arbeidet dere gjør! Vi trenger dere!
– Dere gjør et kjempebra arbeid!! Stå på. 🙂
– Jeg har venner og bekjente fra Israel, og vet at de ikke har det så bra på grunn av alle raketter o. l. og vil takke dere i MIFF for at dere viser oss hva som EGENTLIG skjer i Israel. Keep up the good work!!
– Hold fast på nøktern og etterrettelig informasjon.
– Jeg støtter Israels rett til å forsvare seg mot bombeangrep fra Hamas og til å ødelegge militære mål i Gasa for å få slutt på bombingen.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart