Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fagforening tar neste skritt – boikott mot alle jøder

Mange i Norge går inn for å behandle jødenes stat helt annerledes enn alle andre stater. Vi har sist sett det tydelig under krigen på Gaza-stripen: Denne krigen er blitt dekket av mediene mange, mange ganger sterkere enn andre kriger, også kriger med langt flere drepte og sårede. Det gjelder også kriger hvor vestlige land deltar.

Boikott av jøder kjenner vi igjen fra 1930-tallet i Nazi-Tyskland.

Mange i Norge går inn for å behandle jødenes stat helt annerledes enn alle andre stater. Vi har sist sett det tydelig under krigen på Gaza-stripen: Denne krigen er blitt dekket av mediene mange, mange ganger sterkere enn andre kriger, også kriger med langt flere drepte og sårede. Det gjelder også kriger hvor vestlige land deltar. Hittil har man i de vestlige land unngått å ramme jødene som har valgt å ikke bo i Israel. Også her i Norge har man inntil nå vært nøye med å skille mellom staten Israels politikk og israelere på den ene siden og jøder bosatt i Norge på den andre. Men nå har en italiensk fagforening gått et skritt lenger i den anti-jødiske holdningen. Lederen for en fagforening som organiserer 8000 butikkmedarbeidere i Roma, sier at hans forening allerede tidligere har bedt sine medlemmer boikotte israelske produkter. Det logiske neste skritt er da å boikotte forretninger i Roma som jøder eier eller driver, sier han. Fagforeningen holder på med å lage en liste over jødiske forretninger i Roma. Ordføreren i Roma protesterer på dette. Kilde: En artikkel på Ynetnews.com (Yediot Aharonot) 8. januar 2009. Artikkelen siterer The Times.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart