Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel reagerer på norsk propagandastøtte

Israels utenriksdepartement reagerer på at den norske regjeringen finansierer og oppfordrer til anti-israelsk propaganda. Blant annet reagerer de på at kommunestyret i Trondheim har finansiert en New York-tur for studenter som spiller i skuespillet "Gaza-monologen". Dette er skrevet av en palestiner fra Gaza-stripen og handler om "barnas lidelser i Gaza som et resultat av den israelske okkupasjonen". Samtidig hjalp de norske ambassadene i Syria, Libanon og Jordan med å få satt opp en anti-israelsk utstilling i Damaskus, Beirut og Amman. Den viser blant annet palestinske barn drept under Gaza-krigen, liggende ved siden av IDF-hjelmer og et israelsk flagg dyppet i blod. I tillegg har norsk UD hjulpet med å få distribuert dokumentaren "Gazas tårer" til festivaler verden over. Også denne handler om barna under Gaza-krigen, men nevner aldri Hamas, rakettene mot Israel eller den jødiske statens rett til selvforsvar. Den israelske ambassaden i Norge reagerer kraftig på at Norge deltar aktivt i demoniseringen av Israel. – Den åpne og offisielle norske politikken snakker om åpenhet og forståelse. Men helt siden Gaza-krigen har Norge blitt en supermakt når det gjelder å bruke multimedia for å delegitimere Israel, mens de bruker norske skattepenger for å skape og transportere slikt multimedia, heter det i en presseuttalelse. Også viseutenriksminister Danny Ayalon har reagert overfor norske stortingsrepresentanter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart