Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel fordømmer palestinsk ambassade i Norge

Torsdag fordømte Israel den norske regjeringens beslutning om å oppgradere nivået på den palestinske representasjonen i Norge fra en "generell delegasjon" til en "diplomatisk delegasjon". Naor Gilon, som er utenriksdepartementets områdeleder for de vesteuropeiske ambassadene, innkalte Norges ambassadør i Israel på teppet. Han fortalte ham at den norske beslutningen er uakseptabel og at den vil skade fredsprosessen. – Dersom palestinerne tror at de kan oppnå politiske mål uten å forhandle med Israel, vil fredssamtalene aldri bli fornyet, forklarte Gilon. Den norske diplomaten understreket at Norge ennå ikke har anerkjent en palestinsk stat innenfor 1967-grensene, og at beslutningen kun har symbolsk og ingen praktisk betydning. De siste månedene har en rekke land oppgradert nivået på den palestinske representasjonen. Først i rekken var USA, mens Frankrike, Spania og Portugal har fulgt etter. I tillegg har Argentina og Brasil allerede anerkjent en uavhengig palestinsk stat. Bolivia vil trolig gjøre det samme i løpet av de nærmeste dagene, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart