Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Blir det mer åpenhet for Israels versjon?

Norge vil svare på terror med mer åpenhet, sa statsminister Jens Stoltenberg 22. juli. Blir det mer åpenhet og mer vilje til å sette seg inn i israelernes situasjon?

Fredag 22. juli var en redselsfull dag. Neste morgen, da nyhetene kunne melde at dødstallene på Utøya var katastrofalt mye større enn det som ble meldt kvelden før, forstod vi alle at Norge hadde opplevd en nasjonal tragedie av enorme dimensjoner.

Samtidig tikket de første triumferende meldingene til MIFF inn fra nordmenn som er fiendtlig innstilt til Israel.«Terroristen var en Israel-venn! Hva sier dere nå?»

– Det er riktig at Anders Behring Breivik har markert seg med noen pro-israelske standpunkt. Men det betyr ikke at noen av hans forskrudde idéer, og langt mindre hans grusomme forbrytelser, kan klistres til Israels venner i Norge.

Breivik er også pro-Norge og pro-Europa. Han er anti-kommunist, anti-nazist, anti-Hitler, anti-EU og anti-USA. Han mener vitenskapen må stå over Bibelen, og gjør det tydelig at han ikke har noe personlig forhold til Gud eller Jesus i tradisjonell kristen forstand.

Det er veldig få nordmenn som kan unngå å komme i bås med Breivik på ett eller flere felter, så mange ulike ingredienser som han blander i sin politiske lapskaus.

Intenst hat mot det Breivik kaller islam, marxisme og multikulturalisme ser ut til å være ingrediensen som gjennomsyrer alt.

I løpet av de siste to ukene har jeg lest mye, kanskje det aller meste, av det som Breivik har skrevet offentlig om Israel og jødene. Han vil gjerne utnytte jødene og deres stat som en alliert i sin kamp for det kristenkulturelle Europa, men i denne kampen er han også klar til å samarbeide med Iran, al-Qaida og andre jihadister. I sitt manifest beskriver han i detalj hvordan samarbeid med jihadister kan gjøre angrep med masseødeleggelsesvåpen mulig mot det han anser som europeiske forrædere, «marxister».

Breivik ser også på venstresiden i Israel og mange amerikanske og europeiske jøder som forrædere. USA har «et betydelig jødisk problem», skriver han. Slik skriver ingen venn av jødene.

Breivik vil sette Israels hovedstad Jerusalem under «kristen-jødisk administrasjon» og dele byen 50/50 mellom kristne og jøder. Slik skriver ingen sionist jeg kjenner.

Breivik hevder å ikke fornekte Holocaust, men mener at det han kaller «Holocaust-religion» er «en ekstremt destruktiv kraft i Europa». Han mener «Holocaust-religion» legger Europa åpen for islamsk erobring gjennom demografisk krigføring. Slik får de drepte jødene, og alle som minnes nazistenes utryddelsesforsøk på jødene i Europa, skylden for det terroristen ser på som den største fare. Historien har lært jødene i Europa hva de kan vente seg når noen utpeker dem til syndebukker.

– I det politiske klimaet som følger i kjølvannet av terrorangrepet, kommer MIFFs saklige og allsidige informasjon til å være viktigere enn noen gang før. Vi står foran tøffe oppgaver. På bakgrunn av tidligere erfaringer er det grunn til å frykte at det vil bli lite åpenhet for Israels versjon.

Men vi skal ikke la oss kneble! Vi fortsetter vårt informasjonsarbeid. Takk for all støtte fra våre 5200 medlemmer og tusenvis av andre støttespillere!

Relatert artikkel:
Etter terroren


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart