Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sender likevel gassdelegasjon til Norge

- Norge er ett av de fremste landene i verden når det gjelder avansert offshoreteknologi, skriver den israelske ambassaden i en e-post til Teknisk Ukeblad. Bildet er av en norsk oljeplattform i Nordsjøen. Foto: Stig Nygaard, flickr.com.
- Norge er ett av de fremste landene i verden når det gjelder avansert offshoreteknologi, skriver den israelske ambassaden i en e-post til Teknisk Ukeblad. Bildet er av en norsk oljeplattform i Nordsjøen. Foto: Stig Nygaard, flickr.com.
Infrastrukturdepartementet i Israel vil likevel sende israelere til Norge for å lære av norske eksperter.

24. november meldte MIFF at rot og manglende initiativ fra norsk side, hadde gjort at en henvendelse fra Israel om å sende en gassdelegasjon til Norge havnet på is. Men nå ser det ut til at situasjonen har løst seg.

Teknisk Ukeblad melder at Israel har bestemt seg for å sende en delegasjon. De skal lære om norske erfaringer ved utvinning av hydrokarboner og miljømessige utfordringer ved utvinningsprosessen. I en e-post uttaler Den israelske ambassaden i Oslo at de siste funnene i Israel kan endre deres plass på verdens energikart.

– Norge, som Israel har vennskapelige relasjoner til, har bygget opp en meget stor erfaring når det gjelder offshoreleting og -produksjon. Norge er også ett av de fremste landene i verden når det gjelder avansert offshoreteknologi, skriver ambassaden.

Besøket vil trolig skje i første halvdel av 2012.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart