Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Et gammelt Boeing 707 som eies av Arkia Israel Airlines. (Illustrasjon: FotoNoir, flickr.com)
Et gammelt Boeing 707 som eies av Arkia Israel Airlines. (Illustrasjon: FotoNoir, flickr.com)

Direkterute til Tel Aviv i sommer

Arkia Israel Airlines vil fra 8. juli tilby direkterute mellom Gardermoen og Tel Aviv én gang i uken gjennom hele sommeren.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Flyene vil lette fra Israel klokken 05:20 og lande i Oslo 09:35 på morgenen hver mandag. Returruten går fra 11:05 til 16:50, lokale tider. Det har blitt klart etter at Israels samferdselsminister Yisrael Katz godkjente Arkias anbud på ruten, forklarer OsloAirports.com.

Arkia Israel Airlines ble opprettet i 1949 og er Israels nest største flyselskap. I dag flyr de til 25 byer i 16 forskjellige land, hvor 22 av disse destinasjonene befinner seg utenfor Israels grenser.

Også en sommerrute til Helsinki vil bli opprettet med Arkia, i tillegg til den faste Norwegian-ruten mellom Stockholm og Tel Aviv.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart