Til tross for seier over England i kveldens kamp, klarte ikke Israel å sikre plass i semifinalene i U21-EM. Fra Israels gruppe er det Italia og Norge som går videre. Bildet er fra kampen mellom Norge og Israel 5. juni. (Foto: David Katz, The Israel Project, flickr.com)
Til tross for seier over England i kveldens kamp, klarte ikke Israel å sikre plass i semifinalene i U21-EM. Fra Israels gruppe er det Italia og Norge som går videre. Bildet er fra kampen mellom Norge og Israel 5. juni. (Foto: David Katz, The Israel Project, flickr.com)

Over og ut for hjemmelaget

Israels U21-gutter senket den gamle imperiemakten 1-0, men klarte ikke å klatre over Norge på gruppetabellen. Dermed er de ute av EM-turneringen.

Israel mot England skulle bli en stillestående kamp, med få sjanser til hvert av lagene. Med 0-0 til pause både i Jerusalem og mellom Norge og Italia, hang allerede Israels sjanser til avansement i en svært tynn tråd.

Da Ofir Krieff avgjorde kampen 10 minutter før slutt, var det allerede for sent for arrangørnasjonens håpefulle til å sikre seg en semifinale. Tre minutter før slutt scoret også Stefan Strandberg på straffe for Norge. Selv om Italia utliknet kun halvannet minutt etterpå, var Norges situasjon aldri truet.

Men Israel imponerte stort mot et tafatt og allerede utslått England og kan være stolte av en svært fortjent seier, foran publikumet på Teddy Stadium. Norge vil møte enten Nederland eller Spania i semifinalen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart