Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Over og ut for hjemmelaget

Til tross for seier over England i kveldens kamp, klarte ikke Israel å sikre plass i semifinalene i U21-EM. Fra Israels gruppe er det Italia og Norge som går videre. Bildet er fra kampen mellom Norge og Israel 5. juni. (Foto: David Katz, The Israel Project, flickr.com)
Til tross for seier over England i kveldens kamp, klarte ikke Israel å sikre plass i semifinalene i U21-EM. Fra Israels gruppe er det Italia og Norge som går videre. Bildet er fra kampen mellom Norge og Israel 5. juni. (Foto: David Katz, The Israel Project, flickr.com)
Israels U21-gutter senket den gamle imperiemakten 1-0, men klarte ikke å klatre over Norge på gruppetabellen. Dermed er de ute av EM-turneringen.

Israel mot England skulle bli en stillestående kamp, med få sjanser til hvert av lagene. Med 0-0 til pause både i Jerusalem og mellom Norge og Italia, hang allerede Israels sjanser til avansement i en svært tynn tråd.

Da Ofir Krieff avgjorde kampen 10 minutter før slutt, var det allerede for sent for arrangørnasjonens håpefulle til å sikre seg en semifinale. Tre minutter før slutt scoret også Stefan Strandberg på straffe for Norge. Selv om Italia utliknet kun halvannet minutt etterpå, var Norges situasjon aldri truet.

Men Israel imponerte stort mot et tafatt og allerede utslått England og kan være stolte av en svært fortjent seier, foran publikumet på Teddy Stadium. Norge vil møte enten Nederland eller Spania i semifinalen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart