Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)

Kom for å høre Israels ambassadør Naim Araidi på Kapittel

Israels ambassadør Naim Araidi deltar i helgen på Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet. Lørdag kveld leser han dikt, søndag kan du lytte til Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold.

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Lørdag 21. september kl. 21.30 – 22.30 leser Araidi sine egne dikt på Cementen. Billett for hele kvelden på festivalbåten og Cementen koster kr. 250,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

Søndag 22. september kl. 19.00 – 20.00 deltar Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold i Kulturbanken, 1. etasje (tidligere Norges Bank). Billett koster kr. 60,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

– MIFF Stavanger oppmuntrer spesielt våre medlemmer til å møte opp på den åpne samtalen med Araidi søndag 22. september kl. 19, sier lokallagsleder Odd Myrland. Vær tidlig ute ! Se mer på www.kapittel.no.

Les også artikkel på Miff.no: Det skotske punkbandet Oi Polloi trekker seg fra kulturfestivalen Kapittel fordi Israels ambassadør, poeten Naim Araidi, skal lese dikt. Sidsel Wold nektet å debattere med ambassadøren.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart