Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kom for å høre Israels ambassadør Naim Araidi på Kapittel

Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Ambassadør Naim Araidi. (Arkivfoto: Conrad Myrland, MIFF)
Israels ambassadør Naim Araidi deltar i helgen på Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet. Lørdag kveld leser han dikt, søndag kan du lytte til Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold.

Lørdag 21. september kl. 21.30 – 22.30 leser Araidi sine egne dikt på Cementen. Billett for hele kvelden på festivalbåten og Cementen koster kr. 250,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

Søndag 22. september kl. 19.00 – 20.00 deltar Araidi i samtale med journalist Harald Birkevold i Kulturbanken, 1. etasje (tidligere Norges Bank). Billett koster kr. 60,- Du kan kjøpe det online eller på Kulturhuset i Stavanger sentrum.

– MIFF Stavanger oppmuntrer spesielt våre medlemmer til å møte opp på den åpne samtalen med Araidi søndag 22. september kl. 19, sier lokallagsleder Odd Myrland. Vær tidlig ute ! Se mer på www.kapittel.no.

Les også artikkel på Miff.no: Det skotske punkbandet Oi Polloi trekker seg fra kulturfestivalen Kapittel fordi Israels ambassadør, poeten Naim Araidi, skal lese dikt. Sidsel Wold nektet å debattere med ambassadøren.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart