Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel U21 vant i Drammen

Her gir Norges keeper Sondre Rossback målgivende pasning til Israels spiss Munas Dabbur. (Foto: VG TV)
Israels U21-gutter vant 3-1 over Norge på Marienlyst tirsdag kveld. De to lagene møtes neste gang i Israel 15. november.

Etter bare fire kvalifiseringskamper er Norges U21-lag i fotball så godt som slått ut av EM-kvalifiseringen. Bronsjemedaljebragden fra Israel i sommer, ser dermed ikke ut til å bli gjentatt.

Det var imidlertid Norge som åpnet målkontoen først i gårsdagens kamp på Marienlyst. Etzaz Hussain scoret etter 11 minutter, mens Munas Dabbur utliknet for gjestene rett etter. En håpløs klarering fra Norge-keeper Sondre Rossbach gikk rett i beina på Dabbur, som benyttet gavepakken på best mulig måte.

Gil Itzhak snudde kampen i 38. minutt. Amir Agajev sørget for at Israel sikret seieren etter 85 minutter, da et langskudd gikk innom en norsk fot og i en bue over Rossbach.

Se høydepunkter fra kampen her.

De to lagene møtes igjen i Israel 15. november, melder NTB.

Da de to U21-lagene Israel og Norge spilte mot hverandre under mesterskapet i Tel Aviv i sommer ble resultatet 1-1.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!