Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Shimon Peres til Norge 12. og 13. mai

Israels president Shimon Peres. (Foto: Urs Jaudas, World Economic Forum)
Israels president Shimon Peres. (Foto: Urs Jaudas, World Economic Forum)
Israels president Shimon Peres kommer på statsbesøk i Norge 12. og 13. mai, bekrefter Utenriksdepartementet. MIFF ber venner av Israel holde seg klar til å vise presidenten vårt vennskap med Israel.

Fredag formiddag har Utenriksdepartementet bekreftet hva MIFF meldte noen timer tidligere, at Israels president Shimon Peres kommer på statsbesøk til Norge.

– Etter invitasjon fra Hans Majestet Kong Harald V, vil Israels president Shimon Peres komme på statsbesøk i mai i år. Det offisielle programmet vil finne sted 12. og 13. mai, skriver UD i en pressemelding.

Det arbeides fortsatt med programmet for besøket, men det vil blant annet bli «offisiell mottakelse på Slottsplassen, gallamiddag på Det kongelige slott og lunsj på Akershus slott».

Med Israel for fred (MIFF) ønsker å vise Israels president under besøket at staten han representerer har mange venner i Norge. Forhåpentligvis vil det kunne bli anledning til å hylle Peres under den offisielle mottakelsen på Slottsplassen eller i annen sammenheng. MIFF kommer tilbake med informasjon om dette. Sett av dagene 12. og 13. mai dersom du vil svinge Israels flagg for Israels president i Oslo!

MIFF uttrykker stor takk til Kong Harald V og regjeringen som har invitert Peres. Vi ser invitasjonen som et uttrykk for ønsket om å gjenoppbygge tillit på israelsk side.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart