Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Se nede i artikkelen for å lese annonsen i fullformat.
Se nede i artikkelen for å lese annonsen i fullformat.

MIFF ønsker Peres velkommen i seks aviser

En helsides annonse fra MIFF står neste uke på trykk i Aftenposten, VG, Vårt Land, Klassekampen, Universitas og Dagen. Takk til våre medlemmer som sprer annonsen i et opplag på nesten 450.000!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Mandag 12. juni, samme dag som Israels president Shimon Peres innleder sitt statsbesøk i Norge, rykker MIFF en helsides velkomsthilsen inn i landets to største aviser, Aftenposten og VG. I tillegg kommer annonsen i dagsavisene Klassekampen, Vårt Land og Dagen, og senere i uken i Norges største studentavis Universitas.

Til sammen hadde disse seks avisene et registrert opplag i år 2013 på 447.138 aviser. Over én million avislesere vil dermed få se MIFFs velkomsthilsen og få presentert MIFFs bøker.

Det er mindre gaver fra flere hundre medlemmer og givere som har gitt liv til den spontane annonsekampanjen. Hjertelig takk skal dere ha!

Du kan fortsatt støtte kampanjen med å gi en øremerket gave til konto 78770654539. Bruk KID mottatt på mail eller giro, eller oppgi i meldingsfeltet «Velkomst Peres».

Se hele annonsen her:

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=140507060830-9d285382677c414abecdd95b695ce389 docname=miff-velkommen-shimon-peres username=miff loadinginfotext=MIFF%20%C3%B8nsker%20Israels%20president%20Shimon%20Peres%20velkommen width=420 height=619 unit=px]

Last ned annonsen som PDF (2 MB)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart