Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bård Glad Pedersen åpner norsk-israelsk næringsseminar

Statssekretær Bård Glad Pedersen. (Foto Conleth Brady, IAEA)
Statssekretær Bård Glad Pedersen. (Foto Conleth Brady, IAEA)
4. og 5. november er norsk næringsliv invitert til seminar av den norske ambassaden i Tel Aviv. Statssekretær Bård Glad Pedersen og Israels energiminister Silvan Shalom taler under festmiddagen.

Programmet for norsk-israelsk næringsseminar ble gjort kjent i forrige uke. MIFF skrev første gang om seminaret i juni. Det kom i stand etter at statsminister Erna Solberg i mai uttrykte ønske om å styrke de kulturelle og økonomiske relasjonene med Israel.

Norsk-israelsk næringsseminar blir innledet med en festmiddag på et hotell i Tel Aviv tirsdag 4. november. Her skal statssekretær Bård Glad Pedersen (Høyre) og Israels energiminister Silvan Shalom tale. Vertskap for festmiddagen er Orni Izakson, lederen for Israelsk-norsk handelskammer.

Onsdag 9. november er satt av til foredrag og bli-kjent-møter mellom norske og israelske bedrifter. Blant de norske bidragsyterne er ambassadør Svein Sevje, direktør for INSTOK Sjur Eigil Bratland, direktør ved Stavanger offshore tekniske skole Øystein Førsvoll, direktør for Petrad Geir Egil Eide og direktør for Oslo Cancer Cluster Ketil Widerberg.

Det er først og fremst energisektoren og forskning på medisin og bioteknologi som står i fokus, men også andre næringer som ønsker å knytte kontakt med israelske samarbeidspartnere vil ha nytte av seminaret.

– Det er ambassadens og Utenriksdepartementets håp at flest mulig ser denne muligheten til å møte nye partnere i israelsk næringsliv, skriver ambassaden i Tel Aviv i sin invitasjon.

Det er ingen deltakeravgift på seminaret.

Du kan melde deg på næringsseminaret ved å klikke her. For informasjon om program og overnatting, ta kontakt med Norges ambassade i Tel Aviv på e-post emb.telaviv@mfa.no.

3. og 4. november arrangeres Israel Energy & Business Convention. Programmet for norsk-israelsk næringsseminar er lagt opp slik at deltakere først kan få med seg den israelske energikonferansen, for å fortsette på den norsk-israelske konferansen på kvelden 4. november.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart