Statssekretær Bård Glad Pedersen. (Foto Conleth Brady, IAEA)
Statssekretær Bård Glad Pedersen. (Foto Conleth Brady, IAEA)

Bård Glad Pedersen åpner norsk-israelsk næringsseminar

4. og 5. november er norsk næringsliv invitert til seminar av den norske ambassaden i Tel Aviv. Statssekretær Bård Glad Pedersen og Israels energiminister Silvan Shalom taler under festmiddagen.

Programmet for norsk-israelsk næringsseminar ble gjort kjent i forrige uke. MIFF skrev første gang om seminaret i juni. Det kom i stand etter at statsminister Erna Solberg i mai uttrykte ønske om å styrke de kulturelle og økonomiske relasjonene med Israel.

Norsk-israelsk næringsseminar blir innledet med en festmiddag på et hotell i Tel Aviv tirsdag 4. november. Her skal statssekretær Bård Glad Pedersen (Høyre) og Israels energiminister Silvan Shalom tale. Vertskap for festmiddagen er Orni Izakson, lederen for Israelsk-norsk handelskammer.

Onsdag 9. november er satt av til foredrag og bli-kjent-møter mellom norske og israelske bedrifter. Blant de norske bidragsyterne er ambassadør Svein Sevje, direktør for INSTOK Sjur Eigil Bratland, direktør ved Stavanger offshore tekniske skole Øystein Førsvoll, direktør for Petrad Geir Egil Eide og direktør for Oslo Cancer Cluster Ketil Widerberg.

Det er først og fremst energisektoren og forskning på medisin og bioteknologi som står i fokus, men også andre næringer som ønsker å knytte kontakt med israelske samarbeidspartnere vil ha nytte av seminaret.

– Det er ambassadens og Utenriksdepartementets håp at flest mulig ser denne muligheten til å møte nye partnere i israelsk næringsliv, skriver ambassaden i Tel Aviv i sin invitasjon.

Det er ingen deltakeravgift på seminaret.

Du kan melde deg på næringsseminaret ved å klikke her. For informasjon om program og overnatting, ta kontakt med Norges ambassade i Tel Aviv på e-post emb.telaviv@mfa.no.

3. og 4. november arrangeres Israel Energy & Business Convention. Programmet for norsk-israelsk næringsseminar er lagt opp slik at deltakere først kan få med seg den israelske energikonferansen, for å fortsette på den norsk-israelske konferansen på kvelden 4. november.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart