Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Illustrasjonen, som ble delt av en FN-ansatt palestiner i november 2014, viser hva en del palestinere tror på og hva som er nedfelt i Hamas-charteret: På slutten av denne tidsalder skal naturen hjelpe muslimene i å finne jøder slik at de kan drepes. (Skjermdump via UN Watch)
Illustrasjonen, som ble delt av en FN-ansatt palestiner i november 2014, viser hva en del palestinere tror på og hva som er nedfelt i Hamas-charteret: På slutten av denne tidsalder skal naturen hjelpe muslimene i å finne jøder slik at de kan drepes. (Skjermdump via UN Watch)

Stans pengestrømmen til UNRWA-ansattes jødehat!

FN-ansatte palestinske skoleledere og lærere deler jødehat på Facebook. Hva vil den norske regjering - som betaler lønnen deres - gjøre med det?

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

 • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
 • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
 • Den anti-israelske norske kirke
 • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Organisasjonen UN Watch, som følger med på hvordan FN oppfyller sitt mandat, har publisert en rapport som viser hvordan 12 ulike Facebook-kontoer til UNRWA-ansatte sprer jødehat og oppvigler til vold. Ifølge UNRWAs statistikk ga Norge nærmere 36 millioner amerikanske dollar til UNRWA i 2014. Med dagens kronekurs tilsvarer det i underkant av 300 millioner kroner.

Rapporten til UN Watch avslører blant annet

 • en palestinsk viserektor som hyller utenomrettslige henrettelser av «kollaboratører med jødene».
 • at Facebook-siden til UNRWA-ansatte i Syria framstiller jøder eller israelere som «babymordere».
 • en UNRWA-ansatt som viser en ortodoks-kledd jøde med davidsstjerne på hatten som skjuler seg bak et tre, men treet roper til en væpnet muslim at det skjuler seg en jøde bak ham. (Motivet er hentet fra en muslimsk hadith, som også blir referert i Hamas-charteret.)
 • en lærer på en UNRWA-skole som har publisert et bilde av karikerte jøder som ler av skjebnen til palestinske babyer.
 • en UNRWA-ansatt som deler en illustrasjon der Israel blir revet bort fra kartet.
 • en UNRWA-ansatt som deler en tegning som hyller kidnappingen av tre israelske tenåringer.
 • en UNRWA-ansatt som deler en karikaturtegning hvor Israel, ved hjelp av USA, spiser et palestinsk barn og drikker hans blod.

Ellers blir det lagt fram flere andre eksempler på oppvigleri til vold mot Israel.

På Facebook er det selvsagt mulig å oppgi en falsk tilknytning til UNRWA. UNRWA-gruppen til syrisk ansatte har imidlertid vært i funksjon siden 2013 og har 16.000 følgere. Den linker til UNRWAs offisielle side og oppgir e-post adressen til en UNRWA-ansatt som kontaktperson.

UNRWAs pressetalsmann Chris Gunness skrev på Twitter 27. august: «I fjor fjernet eller deaktiverte Facebook, etter at UNRWA ba om det, 90 sider og grupper som brukte vårt navn og/ eller logo uten tillatelse.»

Etter at UN Watch publiserte sin rapport, er det ikke spor av at Gunness har fordømt jødehatet og voldsforherligelsen, men han har derimot svart med angrep mot organisasjonen.

Det er tydeligvis behov for at UNRWAs støttespillere setter foten ned. Her har den norske regjeringen et stort ansvar, som en av UNRWAs største bidragsytere.

Med Israel for fred (MIFF) trenger alle Israel-venner med på laget! Klikk her for å bli medlem nå – det er gratis ut året!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart