Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kudos til Bjørknes Høyskole!

Skjermdump fra Universitas 4. desember 2015.
Sosialistisk Ungdom fordømmer privat høyskole som lar studenter være i praksis på Israels ambassade. Demokrati og frihet smerter SU. Bjørknes skole fortjener ros.

«Sosialistisk Ungdom kaller det en skandale at Bjørknes Høyskole gir studenter studiepoeng for å arbeide på Israels ambassade,» skriver Universitas 4. desember.

Studenter ved Freds- og konfliktstudier på privathøyskolen Bjørknes er i praksis på ambassaden, ifølge Norges største studentavis.

Nicholas Wilkinson, leder av SU, sier «Israel har bygget opp en apartheidstat». Han «mener det bør være forbudt for norske læresteder å tilby studenter som arbeidskraft til land som er dømt for menneskerettighetsbrudd».

Torstein Dale-Åkerlund, studieleder ved Freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole, sier studentene fritt søker praksisplasser.

– Andre lands ambassader er derfor også aktuelle, sier han. Bjørknes har også hatt eller har studenter ved den palestinske representasjonen i Norge.

Men de palestinske menneskerettighetsbruddene bryr ikke SU seg om. Studenters frihet til å velge bryr de seg ikke om. Dersom bare Israel kan svertes, er allting vel.

MIFF ønsker studentene fra Bjørknes alt godt i videre studier – enten de har praksisplass på det palestinske representasjonskontoret eller i Parkveien.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart