Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Sylvi Listhaug drar til Israel for å la seg inspirere

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet, flickr)
Tidligere justisminister Sylvi Listhaug går ut mot Operasjon Dagsverk. (Foto: Alexander Helberg, via Fremskrittspartiet)
Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (FrP) skal på studiebesøk til Israel til våren, melder avisen Dagen.

«Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (Frp) planlegger et besøk til Israel i løpet av våren. Tidspunktet er ikke endelig bestemt, men formålet med reisen er å oppdatere seg på hvilken forskning som skjer i Israel,» skriver avisen Dagen torsdag 10. desember. Norske institusjoner som Norges miljø- og biovitenskapelige universitet og NTNU samarbeider med israelske forskere i ulike prosjekter.

Næringspolitisk talsperson i Sosialistisk Venstreparti er ikke helt avvisende til at Listhaug vil lære av israelsk landbruk.

– Vi får nå se når hun kommer tilbake, hva hun faktisk får ut av det. I utgangspunktet må folk kunne reise til Israel, det er mye som skjer der, sier Torgeir Knag Fylkesnes.

Listhaug har tidligere besøkt Israel da hun gikk på lærerhøgskolen i Volda.

– Rettferdighetssansen min tirres opp av måten Israel blir behandlet i Norge. Israel blir utsatt for en utrolig heksejakt. Det har nærmest gått folkesport i å kritisere Israel som den store, stygge ulven i Midtøsten, mens faktum er at Israel er det eneste demokratiet i regionen, omgitt av totalitære, muslimske naboland, sa Listhaug til avisen Norge IDAG i 2009. Hun ga også støtte til Israels sikkerhetsbarriere og Jerusalem som Israels hovedstad.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart