Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Shimon Peres har hatt hjerteinfarkt

Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres under statsbesøket i Norge, på Nobelinstituttet i Oslo 13. mai 2014. (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Israels tidligere president Shimon Peres ble torsdag innlagt på sykehus med hjerteinfarkt.

Den 92 år gamle tidligere presidenten våknet med brystsmerter torsdag morgen. Hans personlige lege påviste uregelmessigheter i hjerterytmen hans og konstaterte at han hadde hatt et mildt hjerteinfarkt. Peres ble derfor innlagt på Sheba medisinske senter i Tel Hashomer, ifølge Times of Israel.

I en operasjon på sykehuset ble en blokkert blodåre åpnet opp. Ifølge Peres’ administrasjon står det bra til med ham, og han regner med å være ute av sykehuset igjen i løpet av noen dager for så å gå tilbake til normal aktivitet.

– Han har et sterkt hjerte og han er full av energi, sier sønnen Chemi Peres om sin far. Han opplyser at faren var ved bevissthet hele tiden.

Den sittende presidenten Reuven Rivlin ringte Peres på sykehuset for å ønske ham god bedring. Samtalen skal ha åpnet med at Peres spurte Rivlin hvordan det sto til med helsen hans, ifølge Army Radio.

Shimon Peres har bak seg en 55 år lang politisk karriere, som han avsluttet som president fra 2007 til 2014. I løpet av sitt siste år som president var han på det første israelske statsbesøket til Norge.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart