Olje- og energiminister Tord Lien (FrP). (Foto: Alexander Helberg, Fremskrittspartiet, flickr)
Olje- og energiminister Tord Lien (FrP). (Foto: Alexander Helberg, Fremskrittspartiet, flickr)

Olje- og energiminister Tord Lien til MIFFs Israel-konferanse

Taler på MIFFs europeiske Israel-konferanse i Sandvika 15.-17. april.

15.-17. april avholder Med Israel for fred (MIFF) landsmøte på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. Samtidig er vi vertskap for årsmøtet til European Alliance for Israel. Resultatet blir en Israel-konferanse som er større enn noen gang før. Vi håper på stor oppslutning fra MIFF-medlemmer, særlig siden vi også vil kunne feire at MIFF har passert 10.000 medlemmer!

Fredag 15. april åpnes Israel-konferansen med foredrag av olje- og energiminister Tord Lien (FrP). Tema for foredraget blir Perspektiver og muligheter i norsk-israelsk energisamarbeid.

De siste årene er det blitt funnet store reservoarer av naturgass i israelsk økonomisk sone i Middelhavet. Flere norske selskap er allerede involvert i israelsk offshore-arbeid, og potensialet for videre samarbeid og samhandel er stort. Lien vil orientere om den norske regjeringens arbeid med Israel innenfor energisektoren.

Tord Lien var stortingsrepresentant for Sør-Trøndelag i perioden 2005 til 2013. Han var den gang medlem av den parlamentariske vennskapsgruppen Israels venner på Stortinget. Fra 16. oktober 2013 har han vært olje- og energiminister i Erna Solbergs regjering. Lien har studert statsvitenskap og internasjonal politikk og har hovedfag i historie fra NTNU.

MIFF har tidligere varslet at Knesset-medlem Hilik Bar og Olga Deutsch fra NGO Monitor deltar på Israel-konferansen. Fredag 15. april blir det foredrag og middag. Lørdag 16. april fortsetter det med flere foredrag, sightseeing og festmiddag. På formiddagen søndag 17. april avholdes EAIs og MIFFs generalforsamlinger parallelt. På ettermiddagen blir det foredrag av fremstående representanter fra Israel og andre land. Detaljer om programmet vil bli kunngjort senere.

NB! Påmelding til konferansen skjer kun gjennom MIFF, og ikke til hotellet.

Sett av helgen 15.-17. april allerede nå! Klikk her for å gå til påmeldingsskjema. (Påmeldingsfrist tirsdag 15. mars.)

 

Ungdom kan få gratis deltakelse!

Blant ungdom opp til 30 år som melder seg på med søknad innen oppgitt tidsfrist velger MIFFs administrasjon ut opptil ti ungdommer som kan få gratis opphold og dekning av inntil 70 prosent av reisekostnadene.

For spørsmål om arrangementet, kontakt MIFF på e-post post@miff.no eller tlf. 41 17 67 80.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart