Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Klar fordømmelse av terror fra Børge Brende

Skjermdump fra utenriksminister Børge Brendes Twitter-profil.
Skjermdump fra utenriksminister Børge Brendes Twitter-profil.
USAs visepresident fordømmer dem som ikke fordømmer terror. - Fatah hyllet terrorangrep i Jaffa, sier Benjamin Netanyahu.

Israel ble rammet av en serie terrorangrep tirsdag 8. mars. På formiddagen gikk en kvinnelig palestinsk terrorist til knivangrep i Gamlebyen i Jerusalem. Senere på dagen ble en jødisk mann knivstukket i Petah Tikva og to politimenn alvorlig skadet da en palestinsk terrorist skjøt mot dem i Jerusalem. Tirsdag kveld ble en amerikansk turist drept og flere skadet av en knivterrorist i Jaffa.

Omkring midnatt kom Norges utenriksminister Børge Brende med en klar fordømmelse av angrepene.

– Jeg fordømmer de flere angrepene i Israel i dag. Mine dypeste kondolanser til familiene av ofrene – det er ikke noen unnskyldning for terror, skrev Brende på Twitter.

Onsdag 9. mars holdt statsminister Benjamin Netanyahu og USAs visepresident Joe Biden felles pressekonferanse i Jerusalem. Netanyahu påpekte at Fatah-bevegelsen, som er ledet av PA-president Mahmoud Abbas har hyllet terrorangrepet i Jaffa, hvor en amerikansk turist ble drept.

– La meg gjøre det helt klart: USA fordømmer disse handlinger og fordømmer at de ikke blir fordømt. Dette kan ikke bli en akseptert måte å opptre på, sa Biden.

– Dette kan ikke bli sett på av siviliserte mennesker som en passende måte å handle. Dette er ikke tolerert i det 21. århundre. USA står sterkt på Israels rett til å forsvare seg selv, la han til.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart