Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nok en gang vil Lars Gule forsøke å skade israelere

Samme siktemål i libanesisk fengsel i 1977 og som førsteamanuensis i 2016: Å skade israelere. (Foto: via VG TV og HiAO)
Samme siktemål i libanesisk fengsel i 1977 og som førsteamanuensis i 2016: Å skade israelere. (Foto: via VG TV og HiAO)
I 1977 meldte Lars Gule seg til tjeneste for en terrororganisasjon som tre år tidligere hadde deltatt i en massakre på 25 skolebarn og lærere. Han ble stanset i sitt eget angrepsforsøk av libanesisk politi. Denne gang er det bare førsteamanuensisens kolleger som kan stanse ham fra å skade israelere.

Førsteamanuensis Lars Gule angrer ikke på sin deltakelse i angrepskrig mot Israel i 1977. Han hadde meldt seg til tjeneste for Demokratisk front for frigjøring av Palestina (DFLP), den marxist-leninistiske terrorgruppen som blant annet stod bak Ma’alot-massakren tre år tidligere. Det var libanesisk politi som stanset Gule fra å medvirke til å skade eller drepe noen israelere med 700-800 gram plastisk sprengstoff.

Gule angrer ikke på angrepsforsøket for snart 40 år siden. «Anger er noe man utviser hvis man skader noen,» sa han til VG i 2015.

Etter at han slapp ut av libanesisk fengsel, har Gule aldri gitt opp drømmen om å skade israelere. De siste årene har det dreid seg om å gjøre økonomisk skade i form av boikott.

Denne uken kom et nytt angrepsforsøk fra Gule. Denne gang er det bare førsteamanuensisens kollegaer ved Høgskolen i Oslo og Akershus som kan stanse ham i å skade seks millioner jøder og to millioner arabere i Israel.

Torsdag 31. mars har Norsk Tjenestemannslag (NTL) ved Høgskolen i Oslo og Akershus årsmøte. Onsdag 9. mars, én dag før fristen, sendte Gule inn et resolusjonsforslag til årsmøtet. Her ber han sine kolleger si ja til «full boikott av staten Israel».

– En slik boikott skal også omfatte boikott av institusjonelt akademisk samarbeid. Vi vil at norske bedrifter og norske myndigheter skal trekke sine investeringer ut av Israel. Det er også på tide at Norge vurderer sanksjoner om staten Israel så lenge Israel ikke viser vilje til å følge folkeretten og FNs resolusjoner, skriver Gule.

Han vil at NTL skal fremme forslag om «boikott av, deinvestering i, og sanksjoner mot Israel på den neste LO-kongressen».

Gule er tydeligvis ikke selv i stand til å se når han skader noen. Bare hans kolleger kan stanse ham før han får noe å angre på…

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart