Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

MIFFs stand under Arendalsuka 2015. (Foto: Trond Baugen)
MIFFs stand under Arendalsuka 2015. (Foto: Trond Baugen)

Kan du hjelpe MIFF Arendal med å stå på stand under Arendalsuka i august?

Stå på stand med MIFF Arendal – få gratis overnatting!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Arendalsuka er en politisk festival som arrangeres hver sommer der personer innen politikk, medier, samfunns- og næringsliv i Norge møtes for å debattere og drive politisk arbeid.
I år starter festivalen mandag 14. august og varer til lørdag 19. august.
Mange kjente rikspolitikere – og lokalpolitikere – kommer til å delta på festivalens mange seminarer og debattmøter. I fjor hadde over 170 forskjellige arrangører hele 597 arrangementer og 159 stands.

Også MIFF Arendal kommer til å delta på Arendalsuka med en informasjonsstand. Lokalforeningen vurderer i tillegg å arrangere et møte.

Styreleder Anne Helene Lieng forteller at de ønsker hjelp fra MIFF-medlemmer fra hele landet med å bemanne informasjonsstanden. Som en gjenytelse for den eller de som melder seg, vil medlemmer i styret tilby gratis husrom.

Hun skriver:
«Dette er jo et arrangement for hele landet! Det er jo hyggelig, spennende, morsomt! Vi tenker oss at folk kunne komme fra «fjern og nær», og vi i styret kan stå for husrom. Å leie noe i Arendal på den tiden er både dyrt og vanskelig. Det pleier å være fint vær her på den tiden, så Arendal er vel verdt et besøk! Og det er så mange interessante foredrag og diskusjoner av alle slag, og alt er gratis! Så folk er dumme hvis de ikke griper anledningen! Det er mange som har overdrevne forestillinger om hvor mye en må kunne om Israel for å stå på stand. Det holder lenge å kunne føre en hyggelig samtale og dele ut brosjyrer, medlemsavisen Midtøsten i fokus osv.»

Kan du som er MIFF-medlem hjelpe MIFF Arendal?

Ta kontakt med styreleder i MIFF Arendal, Anne Helene Lieng, på e-post anheluli@gmail.com innen utgangen av mai. Hun kan også nås på mobil 40012336.

MIFFs banner er godt synlig i Arendal. (Foto: Trond Baugen)
MIFFs banner og stand var godt synlig under Arendalsuka i 2015. (Foto: Trond Baugen)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart