Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Medlemsflukt fra LO

Skjermdump fra FriFagbevegelse 22. mai 2017.
Skjermdump fra FriFagbevegelse 22. mai 2017.
«Ingen enkeltsak har medført så mange utmeldinger som saken om boikott av Israel.» LO vil ikke bare boikotte, de støtter at Israel blir borte.

«Nær 120 har meldt seg ut av LO protest mot Israel-boikott,» melder FriFagbevegelse mandag 22. mai. Tallet er basert på tilbakemeldinger fra ni av de største forbundene i LO.

«Ingen FriFagbevegelse har snakket med kan huske at én sak har fått så mange til å bli så sinte at de melder seg ut av hele LO.»

Folk blir sinte med god grunn.

Hele LO gir støtte til en politikk der verdens eneste jødiske stat forsvinner. MIFF har vist at uttalelsen bygger på fake news og vi har foreslått hva LO BURDE si om Israel.

Kort tid etter boikottvedtaket skrev et LO-medlem fra 1974 til MIFF: – Jeg er skamfull over holdningene jeg indirekte har støttet. Andre skrev lignende og varslet at de ville melde seg ut av forbund tilknyttet LO.

MIFF tror og håper at antallet utmeldinger i LO vil fortsette å øke på de neste ukene. Etter LOs boikottvedtak 12. mai har MIFF fått over 900 nye medlemmer.

Hvordan kan jeg stole på at LO arbeider med fakta, likestilling, rettferdighet og god moral i andre saker? spurte et medlem av EL og IT Forbundet da han meldte seg ut.

Roy Erik Jåbæk fra Lyngdal skrev det slik:

Farvel LO

Jeg trodde dere var opptatt av rettferdighet, men ser dere ensidig er ute etter å utsulte og utarme befolkningen i verdens eneste jødiske stat.

Jeg trodde dere var opptatt av likestilling, men ser dere boikotter den eneste staten i Midtøsten hvor kvinner har frihet.

Jeg trodde dere var opptatt av sannhet. Likevel slår LO-Aktuelt opp følgende overskrift: “Palestinerne har det verre enn noen gang.” Men kan det være tilfelle? I 1967, før Israel erobret Gaza og Vestbredden i en lovlig forsvarskrig, hadde kun 1 av 5 palestinere elektrisitet i sin bolig. I 1967 var forventet levealder for palestinere 48 år. Etter 17 år under israelsk styre, hadde forventet levealder økt til 66 i 1984. I dag er den høyere for palestinerne enn i de fleste arabiske land.

Jeg trodde dere var opptatt av å beskytte arbeidstakere. Men jeg ser at det foreslås på LO-kongressen å fjerne sikkerhetstiltak (sjøblokaden av Hamas-regimet og sikkerhetsbarrieren på Vestbredden) som beskytter jødiske arbeidere i Israel.

Jeg trodde dere skulle arbeide for interessene til norske arbeidstakere, men ser dere har blitt et instrument for dypt urettferdige og umoralske utenrikspolitiske kampgrupper. Derfor sier jeg takk for meg.

Roy Erik Jåbæk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart