Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

I dag kan Børge Brende være trygg på at han har gjort det rette

Utenriksminister Børge Brende på Urix 16. oktober 2013. (Skjermdump fra Nrk.no)
Utenriksminister Børge Brende på Urix 16. oktober 2013. (Skjermdump fra Nrk.no)
Norge blir fordømt av over 60 palestinske organisasjoner.

Palestinian Non-Governmental Organizations Network (PNGO), med over 60 medlemsorganisasjoner, rykket nylig ut med «fordømmelse» av Norge. Reaksjonen kommer etter at utenriksminister Børge Brende krevde navneendring og tilbakebetaling av støtte som er gitt til et palestinsk ungdomssenter oppkalt etter terroristen og barnemorderen Dalal Mughrabi. Den kvinnelige Fatah-terroristen ledet et terrorangrep i 1978 som kostet 37 mennesker livet. Tolv av ofrene var barn.

– PNGO gjentar vår totale avvisning til å endre martyr Dalal Mughrabi Center som ble etablert i Burqa-landsbyen, skriver PNGO på sin nettside.

– PNGO mener det er en annen form for utenlandsk dominans og undertrykkelse å kalle palestinsk motstand mot Israels okkupasjon for terror, fortsetter PNGO. De palestinske organisasjonene vil ha seg frabedt utenlandsk bistand som stiller betingelser som hindrer dem å kjempe.

– Uttalelsene til Børge Brende delegitimerer og kriminaliserer den lovlige palestinske motstanden, skriver PNGO.

Hva var det Brende sa?

– Glorifisering av terrorangrep er fullstendig uakseptabelt. Jeg tar på det sterkeste avstand fra at institusjoner på denne måten tar navn etter personer som har deltatt i terrorhandlinger. Dette er noe Norge ikke aksepterer å bli assosiert med, og det er uholdbart at norske bistandsmidler går til slike formål, sa Brende i en pressemelding.

I dag kan Brende være trygg på at han har gjort det rette. Alle venner av fred for israelere og palestinere bør takke ham. Brende har en egen Facebook-side hvor du kan legge igjen din takk eller du kan sende til utenriksminister@mfa.no.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart