Fagforbundet Flekkefjord vil ikke ha Israel-boikott i Fagforbundets handlingsprogram. (Illustrasjonsfoto: Livio Barcella, flickr)
Fagforbundet Flekkefjord vil ikke ha Israel-boikott i Fagforbundets handlingsprogram. (Illustrasjonsfoto: Livio Barcella, flickr)

Israel-boikott «skaper tildels stor uro blant medlemmene her i regionen»

En lokalavdeling i Fagforbundet vil ha bort den skammelige Israel-boikotten. Se hvilken.

Som MIFF melder 17. oktober, ser det ut til at Fagforbundets årsmøte kommer til å gjenta 2013-vedtaket om «internasjonal handelsboikott» av Israel. Landsstyret innstiller på å «stille seg bak den internasjonale BDS-bevegelsen (Boikott, Desinvesteringer og Sanksjoner), og arbeide for en internasjonal handelsboikott av Israel».

En hederlig lokalavdeling kjemper imot. Fagforbundet Flekkefjord foreslår å stryke hele avsnittet som ble vedtatt om Israel i handlings- og prinsipp-programmet vedtatt i 2013.

– Dette punktet skaper tildels stor uro blant medlemmene her i regionen, skriver Fagforbundet Flekkefjord i sin begrunnelse.

Først når mange nok blir urolig over urettferdigheten mot Israel, kan de skammelige boikottvedtakene bli borte. Hva gjør du for å bekjempe Israel-boikotten? Skriv ditt svar i kommentarfeltet.

Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er medlem av MIFF? Ring til dem nå og si at du kan melde dem inn. Bruk dette registreringsskjemaet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart