Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel-boikott «skaper tildels stor uro blant medlemmene her i regionen»

Fagforbundet Flekkefjord vil ikke ha Israel-boikott i Fagforbundets handlingsprogram. (Illustrasjonsfoto: Livio Barcella, flickr)
Fagforbundet Flekkefjord vil ikke ha Israel-boikott i Fagforbundets handlingsprogram. (Illustrasjonsfoto: Livio Barcella, flickr)
En lokalavdeling i Fagforbundet vil ha bort den skammelige Israel-boikotten. Se hvilken.

Som MIFF melder 17. oktober, ser det ut til at Fagforbundets årsmøte kommer til å gjenta 2013-vedtaket om «internasjonal handelsboikott» av Israel. Landsstyret innstiller på å «stille seg bak den internasjonale BDS-bevegelsen (Boikott, Desinvesteringer og Sanksjoner), og arbeide for en internasjonal handelsboikott av Israel».

En hederlig lokalavdeling kjemper imot. Fagforbundet Flekkefjord foreslår å stryke hele avsnittet som ble vedtatt om Israel i handlings- og prinsipp-programmet vedtatt i 2013.

– Dette punktet skaper tildels stor uro blant medlemmene her i regionen, skriver Fagforbundet Flekkefjord i sin begrunnelse.

Først når mange nok blir urolig over urettferdigheten mot Israel, kan de skammelige boikottvedtakene bli borte. Hva gjør du for å bekjempe Israel-boikotten? Skriv ditt svar i kommentarfeltet.

Har du venner og slektninger som fortsatt ikke er medlem av MIFF? Ring til dem nå og si at du kan melde dem inn. Bruk dette registreringsskjemaet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart