Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Norwegian åpnet sin direkterute fra Oslo til Tel Aviv 31. oktober 2018. (Illustrasjonsfoto: Steve Selwood, flickr.com)
Norwegian åpnet sin direkterute fra Oslo til Tel Aviv 31. oktober 2018. (Illustrasjonsfoto: Steve Selwood, flickr.com)

Årets beste nyhet: Norwegian åpner direkterute Oslo – Tel Aviv

Og de første billettene selges for litt over 2000 kroner!

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

31. oktober åpner flyselskapet Norwegian en fast direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, melder den israelske avisen Israel Hayom. Dette bekreftes også i tilbudet på Norwegians nettsider. Nå kan du bestille billett for bare 929 kroner ned til Israel onsdag 31. oktober, med retur lørdag eller onsdager i november for bare 1127 kroner.

Og det beste av alt? Du slipper mellomlandinger i Europa som forlenger reisen med minimum 2-3 timer. Ifølge Norwegian blir reisetiden 4 timer og 55 minutt nedover og 5 timer og 30 minutt hjemover.

De siste årene har Norsk-Israelsk Handelskammer (NIHK), Israels venner på Stortinget og Israels ambassade arbeidet aktivt for å få flyselskap til å åpne en direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. Alexander Douglas har også vært en nøkkelspiller. I 2017 støttet Med Israel for fred (MIFF) arbeidet til NIHK for direkterute med 30.000 kroner. I juni 2017 deltok MIFF også i et arbeidsmøte på Stortinget for å få direkterute.

Nå er dette arbeidet kronet med suksess.

– Kjempebra, kommenterer Hans Fredrik Grøvan (KrF), leder i Israels venner på Stortinget.

– Den eneste måten å sikre at Norwegian-ruten fra Oslo til Tel Aviv blir et varig tilbud, er å kjøpe billetter, sier Conrad Myrland, daglig leder i MIFF.

Ifølge Israel Hayom vil det israelske turistdepartementet gi Norwegian en startstøtte på 500.000 euro for å åpne en helårsrute med to avganger i uken. Etter at det ble åpnet direkteruter mellom Israel og Polen økte turisttrafikken fra Polen til Israel med 170 prosent, skriver avisen.

Norwegian har allerede fly til Israel fra Stockholm og København.

  • Kommer du til å benytte Norwegians tilbud om direktefly Gardermoen – Ben Gurion? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart