Netta Barzilai sammen med norske Alexander Rybak, som vant Eurovision i 2009, under finalen i Lisboa i fjor. (Foto: NRK)
Netta Barzilai sammen med norske Alexander Rybak, som vant Eurovision i 2009, under finalen i Lisboa i fjor. (Foto: NRK)

Se hvem som kommer til MGP-finalen

Fjorårsvinner Netta Barzilai fra Israel skal opptre under finalen i Oslo Spektrum.

Netta Barzilai (24), som i fjor vant Eurovision i Portugal med låta «Toy», skal for første gang fremføre hitlåten på norsk jord. Israeleren skal fremføre låta under den NRK-sendte Melodi Grand Prix-finalen lørdag, skriver VG Nett.

– Netta sjarmerte seg til seier foran om lag 200 millioner TV-seere. Og nå har vi gleden av å få henne hit til oss. Hun vant med en låt som var fengende, morsom og rar, samtidig som den tok opp viktige temaer, som #metoo. Hun er karismatisk og gøyal med en unik utstråling, så dette blir et fantastisk bidrag til festen, sier MGP-general Stig Karlsen til avisen.

Også norske Alexander Rybak, som vant i 2009, skal delta. Det blir første gang to tidligere Eurovision-vinnere står på podiet under en norsk finale.

NRK fikk inn over 1000 bidrag til årets MGP. Av disse ble ti finalister valgt ut til å opptre i Oslo Spektrum. Vinneren av den norske MGP-finalen får æren av å representere Norge under årets Eurovision i Tel Aviv. Semifinalene i Israel er 14. og 16. mai, før det hele avgjøres i finalen 18. mai.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart