Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Prinsesse Martha Louise (47) og sjamanen Durek Verrett presenterer sin foredragsturné i Norge. (Skjermdump: ShamanDurek, Facebook)

Prinsessens kjæreste: – Israel har påvirket meg mer enn noe annet sted på jorden

Sjaman Durek Verrett forteller om sterke opplevelser i Israel.

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Prinsesse Martha Louise (47) fortalte for noen dager siden at den amerikanske sjamanen Durek Verrett (44) er hennes nye kjæreste.

Ifølge intervjuer gjengitt på Verretts egen nettside bodde han i Haifa i Israel halvannet år fra 1998. Den første kvelden i Israel deltok han på sabbatsmåltid sammen med familien til en jødisk venn han hadde truffet i Italia. Verrett forteller at han følte seg syk og «svettet uten stans». Han følte seg forgiftet. Bestemoren til Verretts venn foreslo at han følte seg syk «fordi du vet hva de har gjort mot jødene». Da skal sjamanen ha fått et syn hvor han var hebreer i Egypt i en annen tidsalder, og plaget sitt eget folk. «Etter den opplevelsen ble det mitt oppdrag å hjelpe det israelske folk,» sier Verrett.

En gang skal Verrett ha blitt advart av en ånd om ikke gå inn på en kafé i Israel. «To minutter senere, etter å ha bestemt meg for ikke å gå der selv om jeg besøkte denne kaféen nesten hver dag, eksploderte den.»

– Hvorfor hjalp du ikke folkene i kaféen, spurte en journalist i et israelsk magasin da Verrett fortalte den samme historien i et annet intervju.

– Fordi det ikke er min jobb. Dersom jeg skulle løpt inn på den restauranten for å hjelpe folk, ville timingen vært slik at jeg hadde vært der da eksplosjonen ble utløst. Jeg har ingenting å gjøre med det. Jeg visste at Twin Towers skulle falle ned to år før 11. september [2001], men alle har sin egen vei og må akseptere sin skjebne, svarte Verrett.

En gang skal Verrett ha hjulpet å lokalisere noen savnede gutter. Det er mulig han sikter til de tre israelske guttene som ble drept og skjult av palestinske terrorister i forkant av Gaza-krigen i 2014.

– For noen år siden ble jeg oppringt mens jeg var i Israel og ble fortalt om de savnede guttene. Jeg ble ikke fortalt hvem oppringningen var fra. Jeg ble bedt om å gå inn i transe og finne dem. Jeg så hvor de var, og de ble funnet på det stedet. I det minste kan du si at denne regjeringen ikke bare stoler åp det jødiske folkets Gud, sa Verrett.

Da han bodde i Israel skal Verrett ha jobbet som danser og modell. Han har også fått opplæring i Tora og jødisk mystisisme i Israel.

I to intervjuer forteller han om en sterk opplevelse ved Vestmuren i Jerusalem.

– I det øyeblikk jeg tok mine hender på muren, følte jeg en intens vibrasjon og visste at Gud var der. Gud var kjærlighet og jeg hadde plutselig begynt å forstå alt. Jeg falt til jorden og blødde i nesen. Dette var et tegn. Jeg fikk møte så mange mennesker der. Israel  har påvirket meg mer enn noe annet sted på jorden, sier Verrett.

– Jeg la mine hender på muren og sa: ‘Hvem er du, Gud?’ Plutselig så jeg en eksplosjon av lys. Jeg følte alt. Jeg så havet, trærne, menneskene, maurene, edderkoppene, himmelen, luften, planetene, stjernene – alt – og det gikk raskere og raskere inntil det ble denne glødende, vibrerende, intense, nesten barnlige energi av ren kjærlighet. Og i sentrum av denne betingelsesløse, lekende, kreative vesen som ikke hadde noe kjønn, ikke hadde noen mannlige eller kvinnelige karakteristikker. Det var bare ren energi. Jeg følte det i hjertet mitt og begynte å blø i nesen. Det var så intenst at jeg falt ned. Det var alt jeg trengte å vite. Det åpnet en dør for meg, sier Verrett.

I et intervju med en israelsk journalist, avsluttet Verrett med å gi en «stor, varm klem som kan gi enhver en forsterket selvtillit». «Vi er alle på en reise, og hvis en person noen gang kommer til deg og sier de er åndelige og vet alt, løp [bort fra dem]!» avsluttet Verrett.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart