Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Skjermdump fra nrk.no.

Definisjonen på å kaste blår i øynene

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I forrige uke var PA-president Mahmoud Abbas i Norge. Han ble ønsket velkommen til Oslo sentrum av palestinere som ropte kamprop som «Med vår sjel og med vårt blod vil vi ofre oss for deg, Abu Mazen» og «Vi støtter deg i kampen for å frigjøre Palestina».

Overfor norske journalister tilbød den palestinske delegasjonen andre vers enn hyllest av en diktator. Til Klassekampen snakket Saeb Erekat om et palestinsk valg. Abbas solgte det samme budskapet til NRK: «Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas sier til NRK at han håper å utlyse valg om kort tid.» Nyhetsbyrået NTB, som aldri vil la noen overgå seg selv som spindoktorer for palestinerne, kunne varsle at det vil bli utlyst valg i de palestinske områdene om kort tid.

– Vi håper at vi kan utlyse valg i de palestinske områdene når vi kommer tilbake fra FNs toppmøte i New York, sier Abbas til NRK.

Dette må være definisjonen på å kaste blår i øynene på folk.

Wikipedia-siden for Neste palestinske valg ble opprettet for tolv år siden. En rekke ganger har palestinske ledere snakket om valg, særlig i 2014 og 2018, men det har ikke blitt noe av.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart