Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

– Et iransk angrep mot alle norske Israel-venner

Bengt Ove Nordgård, styreleder i MIFF (2017-2021). (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
Bengt Ove Nordgård, styreleder i MIFF (2017-2021). (Foto: Tor-Bjørn Nordgaard)
MIFFs styreleder Bengt-Ove Nordgård er rystet over TV2s avsløring søndag kveld. – Dette viser nok en gang hvor blåøyd mange i Norge har vært overfor Iran, sier Nordgård.

I april 2016 stanset Politiets sikkerhetstjeneste (PST) en iransk etterretningsagent i hagen til en etnisk norsk mann. Han er en sentral person i en pro-israelsk organisasjon i Norge, melder TV2 søndag 12. januar.

– Det var skremmende å se hvordan Iran opererer. Dette var et angrep ikke bare mot alle norske Israel-venner, men på norsk ytringsfrihet og organisasjonsfrihet generelt. Nå er det viktig at det kommer en sterk politisk reaksjon, sier Bengt-Ove Nordgård, styreleder i Med Israel for fred (MIFF).

– Spionering og skremmende oppførsel mot norske borgere på norsk jord av en fremmed makt er totalt uakseptabelt, sier Nordgård.

MIFFs styreleder merker seg at den iranske aksjonen i Norge ble utført i april 2016, mens Barack Obama fortsatt var president og atomavtalen med Iran var i god behold. Irans aksjon kom ikke i de siste årene med økt konfrontasjonsnivå og sanksjoner.

– Denne episoden fra Norge viser bare hvor viktig det er at det internasjonale presset mot Iran blir forsterket. Israel står ikke bare overfor fiender som kaster stein, men en regional stormakt med uttalt mål om å utslette verdens eneste jødiske stat. Denne fienden har lange armer, som også rekker inn i Europa og Norge. Derfor er det svært viktig at Politiets sikkerhetstjeneste er årvåkne, sier Nordgård. Mer enn noen gang før er det klart at Norge og Israel står overfor deler av det samme trusselbildet.

MIFF-lederen oppfordrer MIFF-medlemmer og andre Israel-venner til ikke å la seg skremme av hendelsen.

– Det er viktig at arbeidet i alle norske Israel-organisasjoner fortsetter som før, og bare med fornyet styrke. Vi vil aldri la oss skremme til taushet, sier Nordgård.

Dersom du vil støtte Israels sak i Norge kan du bli medlem eller gi en gave til av MIFF.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart