Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Kåre Aas (65) er Norges nye ambassadør til Israel. Han overtar etter Jon Hanssen-Bauer. (Foto: Norges ambassade i USA)

Norges nye ambassadør på plass i Tel Aviv

Kåre Aas kommer fra jobben som ambassadør til USA.

I slutten av august reiste Jon Hanssen-Bauer hjem fra Tel Aviv etter fem år som Norges ambassadør til Israel. Nå er hans erstatter på plass ved den norske ambassaden i Tel Aviv. Kåre R. Aas ankom Israel 8. september.

«Har krysset Atlanterhavet og Middelhavet og er trygt fremme i Tel Aviv. Ser frem til å engasjere meg i norsk-israelske relasjoner. Stolt og beæret over å være her», skriver Norges nye ambassadør til Israel på Twitter.

Aas er en svært anerkjent norsk diplomat og kommer fra den prestisjefulle stillingen som Norges ambassadør til USA. 65-åringen var Norges mann i Washington i sju år, fra 2013 og frem til august i år. Han var også vært Norges ambassadør til Afghanistan. I tillegg har han vært politisk direktør i Utenriksdepartementet og hatt flere andre stillinger i utenrikstjenesten.

Vi ønsker Aas lykke til i arbeidet med norsk-israelske relasjoner!

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart