Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Hvis de rødgrønne vinner valget vil det bli merking av israelske varer

Syv partier deltok på MIFFs debatt i forkant av stortingsvalget 2021 i Oslo. (Foto: Skjermdump)
Syv partier deltok på MIFFs Israel-debatt i forkant av stortingsvalget.

Tirsdag 31. august avholdt MIFF Oslo et debattmøte i forkant av stortingsvalget med politikere fra syv partier på Thon Hotel Vika i Oslo. Arrangementet ble også strømmet til hundrevis gjennom MIFFs kanaler.

Høyre stilte med seniorrådgiver i utenrikskomiteen Alexander Zlatanos Ibsen, Frp stilte med stortingsrepresentant og nestleder i Israel venner på Stortinget Himanshu Gulati, KrF stilte med stortingsrepresentant og medlem i Utenriks- og forsvarskomiteen Geir Sigbjørn Toskedal, Venstre stilte med nestleder i Oslo venstre Haakon Riekeles, Partiet De Kristne stilte med partileder Erik Selle, Demokratene stilte med Dag Myhre og Liberalistene stilte med Arnt Rune Flekstad. Conrad Myrland var debattens ordstyrer.

Partiene SP, AP, SV, MDG og Rødt var også invitert til å delta på debatten, men ingen av disse valgte eller kunne stille med en representant til møtet.

– Jeg er veldig skuffet over at ingen fra venstresiden har prioritert denne debatten. Det er fordi jeg tror det vil bli en stor endring i politikken på dette området hvis vi får et skifte etter valget, sa Gulati fra Fremskrittspartiet.

Også flere andre partier uttrykte bekymring for hvordan den norske politikken overfor Israel vil bli hvis det blir et regjeringsskifte etter valget.

– Hvis de rødgrønne vinner valget, så går det kort tid før det blir merking av israelske varer og det igjen blir snakk om boikott, sa Toskedal fra KrF.

Her kan du se opptak av den halvannen timer lange debatten:


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart