Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Professor Jacob Sagiv. (Foto: Kavliprize.org)

Hør MIFFs intervju med israelsk professor som vant Kavli-pris

Årets Kavlipris i nanovitenskap gikk til den israelske professoren Jacob Sagiv.

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

– På vegne av regjeringen vil jeg gratulere alle årets Kavliprisvinnere med fremragende resultater på sine fagfelt. Takket være deres arbeid over mange tiår, forstår vi nå mer om stjerners indre, og vi har fått nanoteknologi som kan brukes i alt fra batterier til covid-tester. Forskerne i nevrovitenskap har avdekket det genetiske grunnlaget for flere sykdommer i hjernen, og det er nå mulig å gi en diagnose tidligere. Noe som er svært viktig for mange barn og deres familier, sa forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe i en pressemelding 1. juni.

Fredag 24. juni ga den israelske vinneren Jacob Sagiv intervju til MIFF i en direktesending. Hans forskning ligger bak overflateteknologien som i dag brukes i nær sagt alle deler av hverdagslivet vårt; fra solceller, batterier og printerblekk til covid- og graviditetstester.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart